2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

PRODA NOTEBOOK 30 Ah power bank

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Proda Notebook Power Box egy igazi power bank óriás a ráírt 30 Ah kapacitásával. Ez vajon csak ígéret?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Azoknak, akik aktívan használnak okos eszközöket, örök fejfájást okoz az akkumulátorok kapacitása, jobb megoldás híján maradnak a power bankok, vagy más néven vésztöltők. Öt fontos dolog van ebben a kategóriában. Maga a kapacitás, az eszköz fizikai mérete, a tömege, a portok száma és természetesen a design.

Pluszba talán még meg lehet említeni az egyéb funkciókat, zseblámpa, LCD kijelző és hasonlók. A mai tesztalanyom ebből a 6 pontból legalább 3-ban remekel. Nem is ragozom tovább: a cikkben a Proda igen csak elegánsra sikeredett Notebook Power Bank 30.000 mAh nevű vésztöltőjéről lesz szó.

A csomagolása elég egyszerű. Egy sima átlátszó műanyag dobozban kapjuk kézhez a készüléket. Szemből nézve egyből a power bank, pontosabban a power box, ugyanis ez van a dobozra írva, fogad minket.

A doboz díszítése sok-sok ceruza, gondolom. a Notebookra akarnak ezzel célozni, túl frappánsnak nem nevezném, de aranyos ötlet. A dobozt megfordítva egy gyorstalpalós felhasználói kézikönyv fogad minket, ami tök jól mutat, mert olyan, mintha rajzolva lenne a készülék és azon mutatja be a részeit.

A dobozt kinyitva egyből egy tálcát találunk. amit kihúzva megkaparintjuk a készüléket, majd továbbhúzva hozzájutunk a lapos USB - micro USB töltő, (nem adat) kábelhez, a garancialaphoz, valamint egy kézikönyvhöz is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.