2020. június 2., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Pityu naplója 2. rész

Amiből az is kiderül, hogy hogyan lett Pityuból az alkeszok réme és hogyan lett egy kecske a kutyája!

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

18. fejezet

Azért az durva, hogy még 3 hónapja sem vagyunk együtt Marcsával, de már mennyi minden történt. Meg még fog is! Most éppen el akar menni velneszelni! Azt mondja, hogy elege van a télből, meg a hidegből (Pedig egész meleg van!) és kell egy kis kényeztetés! Mintha én nem kényeztetném eleget! Mondjuk az igaz, hogy nálam nincs melegvizes medence (Hidegvizes sincs) és dzsakuzziban sem tudjuk áztatni a hátsónkat. Meg szauna sincs, meg sószoba sem (Pedig mondtam, hogy ezt meg lehet oldani, de a kiszórt sót ő fogja felsöpörni!).
Azt még nem találta ki, hogy hová menjünk, de már keresi a helyeket. Mondtam, hogy valami szép hely legyen, ahol lehet sétálni is.

Múltkor megint bementünk a városba és bepótoltuk a folyóparti sétát. Szerencsére most jó idő volt, sütött a nap, meg minden! Még hóvirágot is találtunk! Akartam szedni Marcsának, de mondta, hogy már nem szabad, mert védett! Fura, mert nálam a kertben is szokott lenni.
Megint elmentünk az étterembe, de most előre készültem és pénteken felhívtam Zotyát, hogy készüljön valamivel Marcsának! Olyan kaját rittyentett neki, hogy még én is megkívántam (Mármint nem a Zotyát!), pedig csak csirkemell volt grillezve, meg zöldségek mindenféle módon elkészítve és virágokkal díszítette! Marcsa odáig volt!
Tibi úr meg csinált valami új sört. Valami porta, vagy portás? Mindegy, valami barna, de ez nem édeskés, úgyhogy ízlett (Hoztam is belőle haza!). Én csülköt ettem, ami ebben a sörben volt megsütve. Finom volt az is!
Most viszont a desszertet a cukrászdában ettük meg, mert Marcsa tortát is rendelt a Kisjuli szülinapjára (Az majd jövő héten lesz). Beszéltünk is róla, hogy lehetne a halasházban tartani, aztán sütnénk pisztrángot. Összevonnánk a szombati traccspartival (A múltkori is jól sikerült).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Pityu naplója

    Játéknak indult, ez lett belőle! Fiktív napló! Gondoltam egy merészet és elkezdtem naplót írni, hogy szórakozzatok egy jót!

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.