2020. március 31., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Pityu naplója

Játéknak indult, ez lett belőle! Fiktív napló! Gondoltam egy merészet és elkezdtem naplót írni, hogy szórakozzatok egy jót!

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

7. fejezet

Egész héten az ágyat nyomtam és olyan szarú voltam, hogy csak na! De tényleg!

Ráadásul anyám is beállított és közölte, hogy disznóól van (Pedig azt 3 éve elbontottam!) és elkezdett takarítani (Legalább most nem kell ezzel foglalkoznom vagy 2 hétig.), meg jól leba...tt, hogy már megint nem hívtam hetek óta.
Mégis mi a bánatot mondjak neki, ha nem történik semmi? Marcsát éppen mondhattam volna, de el voltam foglalva ugyebár.
Persze mindegy is volt, mert Marcsa is beállított.
Ismerik egymást, hiszen anyám is itt élt, míg apám le nem lépett egy másik nővel. Aztán anyám is lelépett egy másik pasival, én meg itt maradtam. Na, nem mintha bánnám!

Eleinte nem volt ugyan egyszerű, de volt egy kis közmunka, aztán jött Bandinak a halneveldés ötlete és minden jó lett. Kicsinosítottam a házat, elbontottam a disznóólat (Minek bajlódjak velük, ha Banditól mindig van hús, szalonna, kolbász) és kibővítettem a baromfiólat. Most nem csak csirke, hanem kacsa és nyúl is van.
Mondjuk a kacsákból elegem van! Azok milyen kis hudini rohadékok! Úgy lelépnek, hogy nyomuk sincs, aztán másnap békésen hápogva becsámpáznak a kapun! Mondtam is legutóbb, hogy még egy ilyen és irány a tepsi!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.