2020. március 31., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Pityu naplója

Játéknak indult, ez lett belőle! Fiktív napló! Gondoltam egy merészet és elkezdtem naplót írni, hogy szórakozzatok egy jót!

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

6. fejezet

Megint visszaestem ebbe a rohadt takonykórba és lázam is van. Tényleg hideg volt Pesten sétálgatni. ...csába!
Az viszont jó, hogy úgy tűnik, Marcsával már teljesen rendben vagyunk (Mármint hogy tényleg együtt vagyunk). Hozott is nekem húslevest (Nagyi is mindig azt mondja, hogy az igazi gyógyszer. Nagyapám szerint meg a pálinka az.), meg a benne főtt hús mellé krumplit és spenótfőzeléket.
Mondtam is neki, hogy én nem vagyok az a furafejű rajzfilmmatróz, de erősködött, hogy egészséges, egyem csak meg. Hát, végül is nem volt annyira rossz. Jó fokhagymás volt, azt meg szeretem (Állítólag az is jót tesz az inum.. imum.. szóval a bacik ellen.).
Kicsit dumáltunk, aztán hála az égnek békén hagyott. Szarú’ vagyok na! A tévében láttam, hogy az elefántok is ilyenek – egyedül mennek megdögleni! Ők azért mégiscsak elefántok! Kicsi vagyok ahhoz, hogy megkérdőjelezzem az igazukat nem? De!

Kijött a doki is megnézni (Marcsa szólt neki.) és mondta, hogy elkaptam valami influencert, de én meg mondtam neki, hogy kizárt, mert én nem vagyok fent az instán és szerintem a Marcsa sem. (Ámbár, még ha fent is lenne, még Marcsát sem „kaptam el”) Erre csak röhögött és mondta, hogy igyak sokat (Ezzel nem szokott gond lenni, de most nem nagyon van kedvem) és ne ugráljak.
Hát ki a bánatnak van kedve lázasan ugrálni?

Hívtam is a Bandit, hogy dögrováson vagyok, mire majdnem agyvérzést kapott, mert úgy értette, hogy döglenek a halak! Mondott is szépeket! Fel kellett volna venni és lassítva lejátszani, de most nincs hozzá erőm. Aztán mikor elmagyaráztam, hogy nem úgy van, megkérdezte, hogy:
- Mi van Pityu? Nem iszol elég pálinkát?
Mondtam, hogy elfogyott, erre beállított ő is. Marcsa hozta a Nagyim-féle gyógyírt, ő meg a Nagyapám verzióját!
Nem is emlékszem, hogy mikor ment el, mert nem voltam magamnál (A láz miatt!!!).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.