Hirdetés

2021. december 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Pityu naplója

Játéknak indult, ez lett belőle! Fiktív napló! Gondoltam egy merészet és elkezdtem naplót írni, hogy szórakozzatok egy jót!

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

4. fejezet

Már említettem a nagyszüleimet. A nagymamám miatt kezdtem én is naplót írni, mivel beleolvastam az övébe. Mókás. Nagyapámról tudtam, hogy nagy arc volt, de olvastam egy történetet, amin kifeküdtem. Mindig korán keltek az öregek, már pirkadatkor (Bakker, ők kukorékolták fel a kakast legszebb álmából!). Nagyapám kinézett az ablakon egy őszi reggelen (Mármint hajnalban. Tényleg olyan volt az öreg, mint Matula bácsi. Neki reggel volt már hajnali ötkor! Nebasz!) és visszanézve nagyanyámra, csak ennyit mondott: - Hát, Magdikám, nagy fene köd van!
Na, de ez csak úgy eszembe jutott.

Most elvileg tél van. Illetve időnként tavasz, máskor meg ősz. Ezt a szart. Sokszor lövésem nincs, milyen hacukát húzzak magamra. Viszont így legalább lehet horgászni (időnként). Ha nem így lenne, meg sem találtam volna a Nagyi protkóját (Még most sem tudom, hogy került oda, de minden esetre örült neki!). Jobban belegondolva, tényleg rossz lehetett protkó nélkül. Baromi macerás lehet a kolbászt, meg a szalonnát elszopogatni!

Ami viszont most igazán foglalkoztat, az a szombati múzeumlátogatás Marcsával. Kiderült, hogy az a múzeum Pesten van! Nem nagyon szoktam oda járni. Egyrészt, mert minek, másrészt meg túl nagy, zsúfolt és büdös is (Majdnem, mint Vitézdoktor!). Amit viszont szeretek, az a villamos! Az vicces és olyan itt nincs (a városban sincs). Itt csak busz van. A metrót nem szeretem, mert onnan nem lehet nézelődni.

Ma azért írogatok ennyire össze-vissza, mert jobbára fekszem. Mégis csak halat kellett volna enni tegnap, úgy tűnik még sem jó a betegnek a babfőzelék. Egész éjjel rohangáltam (Mármint a budira). Fene megette az egészet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Pityu naplója 2. rész

  Amiből az is kiderül, hogy hogyan lett Pityuból az alkeszok réme és hogyan lett egy kecske a kutyája!

 • Pityu naplója 3. rész

  Zajlik az élet, felvitte az isten Pityuék dolgát és indul a turistaszezon!

 • Pityu naplója 4. rész

  Pityuék beleszoknak a turizmusba és eltelik a nyár. Kezd őrölni a malom és lassan készülnek az őszre és a télre is.

 • Pityu naplója 5. rész

  Őszi-téli tevékenység és tavaszvárás (amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!).

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.