2020. március 31., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Pityu naplója

Játéknak indult, ez lett belőle! Fiktív napló! Gondoltam egy merészet és elkezdtem naplót írni, hogy szórakozzatok egy jót!

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

10. fejezet

Másnap kiderült, hogy Bandi megint valamit üzletelni akart, de nem tetszett neki a szerződés, csak nem tudta, hogy miért. Erre kellett a Kistomi, aki meg is találta, hogy mi benne a sunyiság. Mondta is Bandi, hogy ő az ilyen disznókkal nem tud egyedül elboldogulni. Én meg mondtam, hogy az gond, mert elég sok disznója van, de én bármilyen disznóval elbánok, ha nálam van a ganézó villa.
Erre megint bokán rúgott.

Később mondta, hogy egy öreg malmot akart venni, ami ugyan most nem működik, de az épület jó és elég sok föld is van hozzá.
Mondtam, hogy nem lenne rossz, mert akkor Józsinak (a péknek) nem kellene mindenféle rissz-rossz lisztből sütni a kenyeret. Mindig panaszkodik, hogy a jó liszt már ritkaság, de legalábbis messzi kell menni érte.
Bandi szerint lesz még ebből valami, mert Kistomi megszorongatja az eladókat. Azt mondja, az a baj, hogy a régi malmon valami részleges védelem van és ezt hallgatták el. Mondjuk lövésem nincs, hogy ez mit jelent, de Bandi szerint ez neki valójában nem probléma, csak a sumákolást nem szereti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.