2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Pipo T9 tablet - egy kezemben elfér az egész világ

Olvasás, multimédia, játékok, internet - mindez egy kényelmes és kompakt méretű kínai tabletben.

[ ÚJ TESZT ]

Szoftveres extrák és üzemidő

Az OTG támogatás és a gyárilag csomagolt csatlakozó segítségével a tablet könnyedén kezeli a pendriveot, egeret és a billentyűzetet is. Más USB-s eszközöm nincs, így azokkal nem tudtam kipróbálni (pl. USB ventilátor, USB lámpa stb.).

Az audio profilok nagyon hasznosak. Külön extrának számítanak az itt található hangzásjavítók:

A ClearMotion alatt a videók lejátszásának folytonosságát lehet beállítani. Az aktív és inaktív állapota között semmilyen különbséget sem tapasztaltam, mivel az általam nézett filmek mindegyike tökéletes minőségű volt:

Mivel található rajta HDMI beállítás, így elméletileg egy HDMI/microUSB adapterrel ki lehet vezetni a képet a tévére. Az adapter hiányában sajnos ezt nem tudtam kipróbálni:

Az App Permissions menüpontban nagyon szigorúan testre tudjuk szabni az alkalmazások jogosultságait:

A Webelérhetőség fokozása azt jelenti, hogy megerősíti a wifi jelvételt, alacsonyabb wifi jelnél ezt bekapcsolva kicsit erősebb lesz a jelvétel.

Ahogy azt már a legtöbb kínai eszköztől megszokhattuk, a Pipo T9 is képes az időzített ki-és bekapcsolásra. Ráadásul ebben a kikapcsolt állapotban is működik az ébresztőóra:

Van benne CPU energiatakarékos mód is. Ennek aktív és inaktív állapota között semmilyen különbséget sem tapasztaltam, mivel egyik szituációban sem fordult elő meredek vagy megmagyarázhatatlan merülés:

Az akksi nagyon jól bírja. Wifin simán hozta a 7-8 órás üzemidőt, miközben a legtöbb szinkronizálás be volt kapcsolva:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.