Hirdetés

2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Packard Bell TK81 - Sznobizmus ellen

Bizonyára kevesen tudják, hogy egy régi amerikai cégről van szó, amely 1926-ban kezdett el rádiókat gyárt

[ ÚJ TESZT ]

Akku, hang, végszó

Külön ki kell emelnem a hangszórót. Ez kicsit tréfásra sikerült, ugyanis hiába szól sztereóban, egyetlen darab hangforrásunk van. Először azt hittem, hogy hibás került hozzám, de aztán addig kerestem szétszedős videókat a youtube-on, amíg egy megfelelő videón megtaláltam azt a részt, ahogy vizuálisan is megtapasztalhattam, hogy bizony tényleg csak egy van. De legalább ez az egy jó, az átlagnál magasabb és igazából tiszta hangerőt produkál. Ezt a kis tréfát leszámítva nincs gond vele, simán hozza az átlagot.

Az akkumulátor egy ma már átlagos 6 cellás 4400mAh –es , amely 5 órás üzemidőt biztosított az Eee PC-mnek és ahhoz képest az írás alanyánál mért 3 órás üzemidő - ha SSD-vel is - nem rossz teljesítmény. Ilyen hardver mellett én ezzel tökéletesen elégedett vagyok.

Összesítésként és 3 hét napi 10-12 órás használat után azt tudom mondani erről a Packard Bell laptopról, hogy egy kiváló, jól összerakott eszköz. Ilyen paraméterekkel rendelkező gépet ennyiért más gyártónál, ráadásul Windows 7 licenccel, nem találunk. Ha valaki meg tud barátkozni az 1 éves, nem bővíthető garanciával annak bátran ajánlom. Ha meg gond lenne a géppel, akkor javaslom fórumtársunk írását, amelyben leírja a PB szervizzel való jó tapasztalatait, amelyet számos neves gyártó megirigyelhetne.

Aki biztosan csak netezéshez, szövegszerkesztéshez venné, az az akkuidő miatt jobban jár az Intel i3 procis verzióval. És habár én is erre használom, mégis miért ezt vettem ? Fogalmazzunk úgy, hogy ha gazdag lennék, akkor is csak AMD-t vennék. :-)

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.