2021. március 6., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

OPPO Find 5 Midnight bemutató

 • (f)
 • (p)
Írta: |

Megnéztem, hogy mire képes ez az éjféli szörnyeteg Kína egyik legnívósabb gyártójától. Stílus a javából..

[ ÚJ TESZT ]

Külső

A telefont kézbevéve az első dolog, ami elhagyta a számat az egy erős, hú b.meg volt. Amit le lehet róla írni azután, hogy az ember a kezébe veszi, azok a következő jelzők: nagyon masszív, minőségi, rettentően igényes. Elég dögös dizájnnal rendelkezik a ”kicsike”.

Már ha ez a jelző aggatható egy 5 inches képernyővel megáldott szörnyre. A készülék háza matt fekete műanyagból készült, ami ráadásul nagyon jó minőségű. A méretei a következők: 141,8 x 68,8 x 8,9 mm valamint 165 g, amitől aztán tényleg olyan érzése van az embernek, hogy ebből aztán nem spóroltak ki semmit. Van súlya az fix, de ez hosszútávon nem zavaró, meg lehet szokni.

Hirdetés

Visszatérve a kijelzőre egy 5 inches IPS kijelzőről van szó, 16 millió színárnyalattal, ami 1080 x 1920 pixel (441 ppi) felbontású. Ezt egy Gorilla Glass 2 típusú üveg védi a karcoktól. Alul 3 érintésérzékeny gomba van halványkék háttérvilágítással, amik balról jobbra haladva a következők: MENÜ, HOME, VISSZA.

Fent a kijelző felett pedig balról jobbra ott van fény és közelségérzékelő, aztán az 1,9 MP (720p) előlapi kamera, a hívásokhoz használatos hangszóró, valamint egy értesítő LED, amit persze kedvünkre lehet konfigurálni.

A telefon bal oldalára került a microSIM kártya tálca, valamint alatta a bekapcsoló gomb, ami mintha üvegből lenne, legalább is olyan hatást kelt és ez igaz a hangerőszabályzó gombokra, amik a telefon jobb oldalán kaptak helyet.

A készülék tetején ott van a szabványos 3,5 mm-es Jack járat. Az alján pedig egy mikrofon és a szabvány 2.0 MicroUSB aljzat + MHL.

A teló hátán pedig ott virít vízszintesen az OPPO márkajelzés, valamint alul a hangszóró és felül pedig egy 13 MP-es (1080p@30FPS) kamera egy dupla LED villanó társaságában, amivel maximum 4128x3096 pixeles képeket lehet lőni, természetesen autofókusz segítségével. Valamint itt található még egy másodlagos mikrofon is a dupla zajszűrés miatt.

Belül van egy 2500 mAh Li-Ion akku is, mivel hagyományos értelemben nem megbontható a cucc, ezért nem tudunk belekukucskálni. Ezért aztán nem is lehet benne memóriát bővíteni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Aviate Launcher HUN

  Az Aviate földrajzi helyzettől függő információkat jelenít meg az androidos telefonok főképernyőjén.

 • HUAWEI Ascend G700

  Megint 4 mag. Megint 5”. Természetesen Kínából. Csupán egy a sok közül, vagy egyéniség a sok között?

 • Alcatel One Touch S'Pop

  Mire képes ma egy egymagos MTK-procis olcsóság? Ugyan nem csak telefonálni, de sokkal többre ne számíts.

 • K-Touch Nibiru Mars One H1 teszt

  Mivel ez a teszt eddig hozzászólásként szerepelt, úgy éreztem, megérdemelne egy külön cikket itt a Logouton. Best Buy telefon 50 ezerért.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.