2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Onda V975M - iPad. Kínából.

Első cikkemben az Onda V975M tabletet fogom bemutatni. Vajon van olyan jó mint egy márkásabb gép?

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés, tartozékok

Összegzés

Mindent összeadva, ha egy kicsit böngészünk a Play áruházban és letöltünk néhány hasznos alkalmazást, kicsit testre szabjuk, akkor egy nagyon jó kis gépet kapunk feleannyiért, mint egy márkás gépet.

Természetesen néhány apróbb hiányossága, hibája van; pl.: GPS nincs benne, kínai alkalmazások, belső memória ténylegesen csak 11 GB (16 GB-s változatban), de ugye semmi sem tökéletes.
Ezekkel együtt egy nagyon jó gép, szerintem megéri megvenni, még ha kicsit mókolni is kell vele az első néhány használatkor. Első kérdésemre a válasz: igen, van olyan jó, mint egy márkásabb gép - feleannyiért.

Egy egyéni vélemény: ha most vennék tabletet, valószínűleg nem ezt, hanem az Intel processzoros változatát (V975i) venném mivel, arra ha akarok rakhatok Windowst is és ebben az árkategóriában ritkák a jó, Windowsos tabletek.

Tartozékok

Miután megérkezett a táblagépem, azonnal tok után néztem, amivel megvédhetem a karcoktól. Persze azért 1-2 karcot így is sikerült begyűjtenem vele, én már csak ilyen vagyok. Végül egy "3in1" tokot vettem hozzá.

Ezt a tokot 3.000 Ft-ért vásároltam hozzá.
Hogy miért 3in1? Mert: 1. véd, 2. billentyűzet van benne, 3. elegánsan néz ki. Ezzel a kis kiegészítővel egy mini laptop lesz belőle. A billentyűzet angol kiosztású, de át lehet állítani magyarra és így a különböző szimbólumokkal lehet ékezetes betűt írni. Ha ezt a tokot megveszi valaki mellé, akkor vigyázzon, mert könnyen kicsúszik belőle, ugyanis a jobb oldalán nincs tartópöcök. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a bal oldalit rászorítottam a gép szélére és így már nem csúszik ki belőle.

Köszönöm a figyelmet, remélem tetszett az első cikkem.
SyMbioTe

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.