2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Onda V975M - iPad. Kínából.

Első cikkemben az Onda V975M tabletet fogom bemutatni. Vajon van olyan jó mint egy márkásabb gép?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, doboz

Sziasztok!

A nevem itt PH!-n SyMbioTe és ez lesz a legelső Logout.hu-s cikkem.

Azért írok erről a gépről, mivel amikor én vásároltam, kerestem róla teszteket, bemutatókat, de sajnos vagy egyáltalán nem találtam vagy csak néhány kínai nyelvű videót.

A készülék kb. 1 éve jelent meg, én 2014. áprilisában vásároltam. A vásárlás teljesen rendben ment, a tinydeal.com-ról rendeltem március közepén és rá 20 nappal már a kezemben tartottam a gépet. Ahonnan én rendeltem jelenleg ~47.000Ft-ba kerül (32Gb verzió) Én a 16Gb-osat valamivel néhány ezer forinttal drágábban szereztem be. (Amikor én vettem akkor még volt 16 és 32GB-s verzió és akkor a 16-os jóval olcsóbb volt.)

Doboz

A gépet - illetve a dobozt - rendesen becsomagolták pukkanófóliával kibélelt papírzacskóban, hogy az út során semmi baja ne legyen, még ha bomba robban, akkor sem.

A dobozon semmi csicsás díszítés nincsen. A felső részén egy kép terpeszkedik el a gépről és alatta, illetve a jobb alsó sarokban néhány fontosabb információ kínaiul.

Miután levettük a doboz fedelét, megpillanthatjuk magát a táblagépet. Alatta egy nyitható kis kosárban vannak a tartozékok: adatkábel, töltőadapter, EU átalakító és a papírok.

A tabletnek a microUSB aljzata kicsit mélyebb, mint a szabvány, ezért ha normál adatkábelt akarunk használni, akkor tövig be kell dugni, különben nem ismeri fel. Töltésnél pedig, ha nem az eredeti kábelt használjuk, vigyázzunk, hogyha egy kicsit megmozdul a kábel, azonnal leáll a töltése.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.