2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Onda V975M - iPad. Kínából.

Első cikkemben az Onda V975M tabletet fogom bemutatni. Vajon van olyan jó mint egy márkásabb gép?

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia, akkumulátor

Multimédia

Zenét hallgatni, filmet nézni, esetleg netezni nagyon jó rajta, könnyen kezelhető és gyors. Zenehallgatásra vagy filmnézésre nincs gyárilag alkalmazás, ezeket nekünk kell letölteni a Play áruházból.

Én zenelejátszónak a Music Player HD-t töltöttem le. Egyszerű és letisztult, semmi csicsa nincs benne, lejátssza a zenéket és kész, nekem, ha ennyit tud, az elég. A főképernyőre 4*1-es vagy 4*2-es widgetet tűzhetünk ki belőle.
FM-rádió nincs benne.

Filmekhez pedig az MX Player-t ajánlom. Először a VLC bétát használtam rajta, de az nem játszotta le a .mkv típusú fájlokat ezért váltottam MX-re, ez mindent lejátszik. Filmeket FullHD-t szoktam rajta nézni, gond nélkül lejátssza őket.

Kamera

Nyaralásra inkább vigyünk egy rendes fényképezőgépet, mint ezt. A hátlapi kameráját csak akkor használjuk, ha lemerült a fényképezőnk és valami fontosat kell lekapni vele.

Előlapi kamerája, mint már írtam 2 megapixeles ami videotelefonálásra bőven jó, ez másra nem is kell.

Hátlapi kamerája 5 megapixeles, LED villanó nem jár mellé, de ez tableteknél nem is szokványos. Tűrhető képeket csinál, de azért láttam már jobbakat is. Képet már nem tudok csatolni, mivel kint már sötét van, úgy pedig abszolút gyenge a kamera.

Akkumulátor

Akkumulátorból egy 8500 mAh-s áll rendelkezésünkre, ami elég erős, de kell is neki az energia. Átlagos használat mellett (zene, film, internet) kb. 1.5-2 napig bírja, bár a 2. nap végén nagyon fog sírni a töltő után. Ha játszunk is rajta tartósan, akkor kb. 1 napig fogja kibírni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.