2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

NZXT Vulcan - ronda, de finom!

Pár hónapos kitérő után úgy döntöttem, hogy visszatérek az mATX méretű kuckók világába.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Pár hónapos kitérő után úgy döntöttem, hogy visszatérek az mATX méretű kuckók világába. A leendő kuckómat már nagyon régen kiszemeltem magamnak, de a beszerzése nem könnyű. Az mATX-es állóházak csúcsáról van szó, az Antec Mini P180-ról. Sok helyen nézelődtem, de sehol se volt raktáron, ahol pedig esetleg be lehetett volna szerezni, ott már "aranyárban" mérték, használtan pedig nem sok mozgolódik a piacon.
Ekkor kezdtem más házak után nézni, de mATX méretben kevés olyan kuckó található, ami "alsótápos" és emellett még kábelmenedzsmentre is van lehetőség és ami a legfontosabb, hogy nálunk is kapható legyen. A keresgélés közben bukkantam rá egy hírre, amiben a cikkem alanya szerepelt.
Elsőre kettős érzelmeket váltott ki belőlem. A belső abszolút megfogott. Fekete, alsótápos, jó felépítésű, megfelelő szellőzés és a kábelek megfelelő elvezetésére is gondoltak. A külső pedig...hát...khm, hogy is mondjam...nem rossz az utóbbi idők NZXT házait tekintve.
Meg is rendeltem, pár hét alatt ide is ért, mivel volt egy kis csúszás az Európába érkező szállítmánnyal, de a lényeg, hogy itt van.

(Minden kép nagyítható!)

[Hivatalos oldal]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Lancool K58 - Lian-ócó'-Li

    Történt egyszer, hogy hosszas gondolkodás után házvásárlásra adtam a fejem. Előző házam egy CM Elite...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.