Hirdetés

2020. július 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

NZXT H2 ház - más, mint a többiek

Új szerzeményemet, az NZXT-től szokatlan, klasszikus külsejű H2-t szeretném nektek bemutatni.

[ ÚJ TESZT ]

Összesítve

Összesítve

Hirdetés

Most pedig következzen minden valamire való termékbemutató – vagy „review”, kinek hogy tetszik – legfontosabb része, az értékelés.

Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Bár még mindig kicsit furcsa a Chieftec torony után, hogy csak ekkora, egyre inkább úgy érzem, jól választottam. Külsőre letisztult, semmi fölösleges csicsa, mondhatni ipari dizájn. Tele van praktikus megoldásokkal, gondoljunk csak az SATA dokkolóra, vagy a gumi kábelrendezőkre. Röviden összefoglalva: nekem bejött.

Objektíven szemlélve a dolgokat, azonban van egy-két kisebb hiányossága a z NZXT H2-nek. A hűtés igencsak mainstream, egy komolyabb konfiguráció esetén erősen megfontolandó lehet egy komolyabb kuckó beszerzése. Továbbá bár praktikus, hogy az adattároló fiókok elölről könnyedén hozzáférhetők, hosszabb videokártyák beszereléséhez ki kell szednünk a fiókokat, különben nem fogunk elférni. Szintén fiókeltávolításra van szükség, ha alulra szeretnénk rakni az egyik ventilátort. Így viszont a 8 rekesz igen gyorsan képes amortizálódni, és a végére 2-3 használható egység marad.

Ezeket leszámítva azonban a ház nagyon jó vétel, ahogy már említettem letisztult külső, praktikus belső, egész megnyerő áron. Ezek tekintetében én az NZXT H2-t mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.