2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

NZXT H2 ház - más, mint a többiek

Új szerzeményemet, az NZXT-től szokatlan, klasszikus külsejű H2-t szeretném nektek bemutatni.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Előszó

Letisztult külső, praktikus belső – talán ezzel a két tulajdonsággal jellemezhető legjobban az NZXT középkategóriás újdonsága. Na de ne szaladjunk ennyire előre, előbb nézzük meg, hogyan is jutottunk el idáig.

Lassan 7 éves „kis” kuckóm – egy Chieftec LBX-02 – elég viharvert állapotban van.
Sok mindent megélt már, többek között két platformváltást, ami meg is látszik rajta. Kicsit karcos már a fényezése, ajtaja letört, az előlapi USB és audio portok működésképtelenek.
De hát mi mást várjon az ember ennyi idő után? A belseje sem túl praktikus, trendinek meg végképp nem nevezhető, mivel még felső tápos. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas.

Új konfigurációmat egy praktikusabb kialakítású, kisebb házban szeretném elhelyezni. Ezért egy ideje már gondolkodtam a leváltásán. Nézelődtem a neten, olvastam teszteket, számoltam a forintokat – mert ugye az sem mindegy, mennyi az annyi. Végül miután lemondtam a Corsair 600D-ről és a SilverStone Raven 2-ről (anyagi okokból), maradt a Fractal Desing R3 és az NZXT H2. Jól gondoljátok, utóbbira esett a választás, mivel úgy tűnt, ennek a szolgáltatásai állnak közelebb az én igényeimhez.

Szóval megvolt a jelölt, jöhetett a vadászat, amelynek gyümölcse múlt hét pénteken meg is érkezett hozzám.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.