2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

NoLimit! Autós Motoros Fesztivál

  • (f)
  • (p)
Írta: |

2008 Június 21-22-én kerül első ízben megrendezésre a NoLimit! - Autós Motoros Fesztivál!

[ ÚJ TESZT ]

Update!:

Amennyiben érdeklődés van rá, összehozhatnánk egy nemhivatalos PH! találkozót a fesztiválon.
Ezért minden PH! tag 31% kedvezménnyet kap az egynapos belépőkből, ami az ő esetükben kétnapos belépőnek számítana! Ezen kívül lenne egy kis tombolasorsolás kifejezetten a PH!-s látogatók között!
Jelentkezni itt a fórumban lehetséges!

2008 Június 21-22-én kerül első ízben megrendezésre a NoLimit Autós Motoros Fesztivál!
A helyszín a Veszprémtől 7km-re található Szentkirályszabadjai reptér.

A két nap folyamán széleskörű programválaszték várja a látogatókat.

Szlalomverseny

Autós Motoros gyorsulási verseny

Gyermekprogramok

Hangnyomásverseny, autó hi-fi bemutató

MCS Blues Band élőkoncert

Vizespóló verseny

Clippers együttes élő koncert

Szabadtéri disco

Közlekedésbiztonsági bemutató

Autó, motor kiállítók tesztvezetési, motoros bemutató

Modell bemutató

Prison Band élő koncert

Tombolasorsolás

Reggel 9-től a pálya déli részén indul a már jól ismert Extrém Szlalom verseny. Ahol utcai és 'nemteljesen' utcai tuning autók mérik össze tudásukat egy előre kiépített pályán. Eddigi tapasztalatok alapján a verseny egészen estig bezárólag tart.

A Szlalom versennyel egy időben indul a Goások party-ja! 6 Dj, 1200Watt. Szegények úgy tervezik, hogy szombat reggel 9-től vasárnap estig nyomják majd a jobbnál jobb goa zenéket. Személy szerint én kíváncsi leszek, hogy bírják-e :) Természetesen a goás hangulathoz az UV dekor is hozzátatozik. Reméljük sikerül egy kellemes party hangulatot teremteni.

Eközben a pálya északi végén, már sorakoznak a jobbnál jobb tuningosok, akik a 10-kor kezdődő gyorsulási versenyre készülnek. Több, mint valószínű, hogy késve indulnak majd, de a lényeg akkor sem marad el, maximum az adrenalin növekszik kicsit. A gyorsulási verseny is valószínűleg estig húzódik, akármilyen gyorsan is nyomják majd le azt a 400 métert.

Az igazi hangzavar délután egy óra fele éri el a csúcspontját. Akkor ugyanis elkezdődik a hangnyomás verseny. Nem lesz idő ebéd utáni sziesztára!

Miközben a goások tartják a party hangulatot a délig végen, a délután folyamán az északi részen található koncert színpad is hallat magáról. Aznapi koncertet egy Blues együttes élőzenéje kezdi meg. Ezzel megalapozva az autós, gumifüstölős fesztiválhangulatot.
(elvégre nem szeretheti mindenki a goát =/ )
Persze akit egyik se érdekel (mert olyan is van), az gyönyörködhet a kiállított autók és motorok sokasága között.

Ő is ott lesz :)

Többek között tuning autók, amerikai autók, és motorok kiállítása lesz megtekinthető.
Akinek mindez még mindig unalmas lenne, az felpattanhat egy Suzuki gsx-re és mehet egy kört a Szentkirályi reptér felszállópályáján.
Ugyanis mint a motor, mint pedig az autó kiállítók tesztvezetési napot tartanak!
Miután 'gratis' széthajtottunk pár motort érdemes lesz a nagyszínpadra vetni (legfőképpen) a férfi tekinteteket. Ugyanis koraeste
kezdődik a vizes póló verseny. Azt hiszem, ezt nem kell bemutatni, a látvány majd önmagáért beszél.
Aztán ha már mindenki magához tért a vizes pólók látványa után, kezdődik egy újabb rock'n roll, Rockabilly stílusú koncert a nagyszínpadon.
A koncert végeztével talán már a versenyzők is kifogynak az üzemanyagból vagy a gumikból, és jöhet a várva várt eredményhirdetés, mint a gyorsulás, mint a
szlalomverseny mint pedig a vizes póló verseny résztvevői között.
Az este beköszöntével egy hajnalig tartó szabadtéri disco veszi kezdetét 7különféle Dj előadásában a nagyszínpadon (18.000Watt). Aki alkoholt is akar inni,
nem kell aggódni, hajnal 1:00-kor indul vissza Veszprémbe az utolsó ingyenes buszjárat!

Vasárnap reggel józanodás után mindjárt 10-kor a rendőrség közlekedésbiztonsági bemutatót tart.
Persze a Goások még mindig nyomják! A szabadtéri party feeling folyamatos!
Eközben a déli végen Végh Tamás (tompika) Street Fighter show-val készül a látogatók számára. Egész nap folyamán időközönként lesz látható amit extrémebbnél
extrémebb mutatványokkal kápráztatja a nézőket.

A délután folyamán RC modell bemutató is lesz. Amennyiben nem lesz túl erős a szél, repülő és helikopter modellek is szárnyra kapnak!
A vasárnap délutáni színfoltot a Prison Band élő koncertje nyújtja. A Prison Band egy különösen veszélyes rockabilly csapat, még a nevüket is úgy
lopták Elvis Jailhouse Rock-jából :)

A börtönös fiúk után nagyszabású tombolasorsolás (már amennyire egy tombolasorsolás nagyszabású lehet) zárja a 2 napos fesztivált! Aki akarja aki nem, minden
látogató részt vesz majd a sorsoláson. A szokásos blablát, hogy értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, azt mindenki gondolja hozzá... Mert így lesz :)

www.nolimitfesztival.hu

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.