2020. május 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia PurityPro by Monster fejhallgató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Prémium kategóriás(nak mondott), összecsukható vezeték nélküli (bluetooth-os) fejhallgató NFC-vel.

[ ÚJ TESZT ]

Működés és összegzés

Kezdjük azzal, hogy ez a cucc BESZÉL! És nem viccelek. Egy meglepően kellemes férfi hang tájékoztat a készülék állapotáról. Bekapcsolás után rögtön mondja, hogy "Ready to pair", azaz készen áll a párosításra. Már, ha előzőleg nem volt párosítva, vagy nincs a közelben készülék, amihez mi már párosítottuk. Ha minden adott, akkor "Connected" hangot halljuk.

Hirdetés

Na de most jön a kedvencem. Honnan tudhatjuk, hogy hogy áll az akkumulátor? Bemondja. Pontosabban két esetben mondja be. Ha tele van és ha kezd merülni. "Battery full" és "Battery low" szópárosokkal adja tudtunkra, hogy mi a helyzet.


Nokia BH-940, avagy Purity Pro

Túl mélyen nem szeretnék belemenni az aktív zajszűrés részbe (ANC). Teszi a dolgát, nem is akárhogy. Felvétel után kis kattanó hang, és megszűnik a külvilág. Beszédhangokat szinte teljesen képes semlegesíteni. Jómagam konditeremben használom, és az ottani zajokat, beszédet és a zenét szinte teljes mértékben elnyomja. Még csak nem is kell 100%-ra csavarni a hangerőt, hogy teljesen megsüketüljünk.


Nokia BH-940, avagy Purity Pro

Hangminőségre sok panasz nem lehet. Nem titok, hogy nem kimondottan komolyzenére van kihegyezve. A mélyek nagyon szépek és tiszták, a magasak már kicsit vérszegények. Mindemellett egy egész kiegyensúlyozott hangzása van. Sporthoz is ideális, de akár otthon is elhallgathatunk rajta szinte bármit.

Az árát le se merem írni. Google mindenkinek a barátja. De annyi biztos, hogy valamivel olcsóbban sikerült megszerezni. Viszont sokaknak még a 24e Ft-os ár is az ingerküszöb fölött van, amiért sikerült megkapni.

Értékelés:
Ergonómia: 8.5/10
Hangzás: 8/10
Funkciók: 10/10

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.