2020. június 1., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia PurityPro by Monster fejhallgató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Prémium kategóriás(nak mondott), összecsukható vezeték nélküli (bluetooth-os) fejhallgató NFC-vel.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Négyféle kivitelben elérhető a füles. A fekete és fehér mellett kicsit extrémebb citromsárga és piros szín elérhető még. Én az utóbbit választottam, mondjuk kizárásos alapon, mert csak ez volt készleten.

Hirdetés

Helytakarékos, összecsukható designja van, és ebben a formában szépen el is fér a mellékelt kis szütyőjében.


Összehajtva

Kezdjük talán a legfontosabbal: hogy kell bekapcsolni? Nos, ennél egyszerűbbet talán még nem is láttam. Első lépésben szét kell hajtani.... második nincs. Ugyanis ahogy széthajtottuk, már be is kapcsolt. Ugyanez persze visszafelé is igaz: összecsukva készenléti állapotba kerül.

Az egésznek a kulcsa a szárakba rejtett mikrókapcsoló, ami széthajtásnál aktiválja a készüléket.


A "bekapcsoló gomb"

Kicsit körbejárva találunk egy eldugott NFC jelet a bal oldalon. Ahogy sejteni lehet, párosításra szolgál. Ha be van kapcsolva a készülékünkön az NFC, akkor csak hozzá kell érinteni és már fel is ugrik a párosítás.


Az NFC embléma a jobb oldalon

A bal oldalra kerültek a léptető gombok, amit középen a lejátszás/hívásfogadás gomb tör meg. Ugyanezen az oldalon alul pedig egy micro USB csatlakozó és egy 3.5 mm Jack bemenet található.

Ki is térnék a 3.5 mm-es Jack lényegére: lemerült állapotban is működik vele a készülék. Igaz, ha lemerült, akkor az aktív zajszűrésről értelemszerűen le kell mondanunk.


Gombok és csatlakozók a bal oldalon

Jobb oldalra valamivel kevesebb gomb került. Hangerőszabályzók és egy Bluetooth ikonnal ékesített apró gomb alul. Előbbi értelemszerűen a hangerőt szabályozza. A Bt gomb viszont azoknak jön jól, akiknek nincs NFC a készülékén a párosításhoz. Másrészt villog, ha csatlakoztatva van.


Gombok a jobb oldalon

A szárai széthúzhatóak, fülrésze kellemesen párnázott. A felső összekötő rész is puha párnás. Mindkét oldal egész nagy tartományban mozgatható. Nem hiszem, hogy volna olyan ember, akire ne illeszkedne tökéletesen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.