2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia N8 - telefonos fényképező

Rövid ideje vagyok együtt a készülékkel, ennek ellenére eddig nagyrészt meg vagyok elégedve vele.

[ ÚJ TESZT ]

Ötödik oldal

A készülékben OTG funkció is helyet kapott, ennek a segítségével a dobozban helyet kapott kábellel az egértől a billentyűzeten át a pendrive-ig bármit ráköthetünk a telefonra, nagy valószínűséggel felismeri. A HDMI-kimenettel kombinálva igazi mini számítógépet varázsolhatunk belőle.

A Nokia telefonok nagy előnye még az ingyenes navigáció ami ingyenesen is frissül. Elég részletes, és jól navigál, egyszer használtam próbaképpen, megfelelő volt mind a kijelzés, mind a hang, bár ez utóbbi kissé darabos a konkurenciához képest. Meg kell még említeni, hogy nagyon gyorsan megtalálja a műholdakat, a programba lépést követően pár másodperc után házszám pontossággal megmondja hogy hol vagyunk. Ez főleg a geotagging esetében hasznos, az így elkészült képeket a térképek szoftver meg is jeleníti.

Az akkumulátor nálam jobban teljesített az átlagnál, viszont hozzá kell tennem hogy kevesebbet is használtam nagy átlagban a mobilt. Ha nem netezek vele, hanem csak fényképezek, meg néha zenét hallgatok, akkor hosszú napokig életben tartja a telefont, viszont ha kihasználja az ember a lehetőségeit, akkor a nap végére már azért illik feltenni a töltőre, mint napjaink szinte összes telefonját.

Összességében elmondható a készülékről, hogy egy kiváló megmunkálású, néhol kisebb-nagyobb hiányosságokkal küzdő készülék, átlagon felüli kamerával és navigációs funkciókkal, néhány különlegességgel, valamint nem a legmenőbb szoftverrel. Nekem a kijelző mérete sem tetszett, de ez már szubjektív. Részemről tehát ajánlott.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.