2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia 1662 - Zsebnehezék

A Nokia low-end készüléke: tartalmaz pár extrát, de ennyi meg egy bambi.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, doboz

A Nokia manapság nem áll túl jól. A legutóbbi negyedéves értékelés szerint a Nokia rettenetesen szerepelt. 20%-os veszteséggel, mintegy 487 millió eurós veszteséget könyvelt el, de még mindig tartja vezető pozícióját. Közel van már az alagút vége és az azzal járó mentőmellény, ami a Windows Phone 7-et jelenti. Mert valljuk be, Symbian ide vagy oda, sem Anna, sem pedig más ilyen rendszer nem jelenthet már kiutat. Ezért reménykedik sok Nokia fan, hogy a WP7 kihúzza a csávából a Nokiát.

De az okostelefonok mellett persze léteznek más készülékek is, ilyen például a teszt alanya a 1662.
A Nokia valljuk be, az alapkészülékek között igenis jól szerepel. A Series30 platform, a praktikus extrák és a jó árcédula általában meghozza a sikert. Igen ám, de mint az a cikkből is kiderül, ez a telefon pont nem az a kategória.

A 1662 doboza. A képért elnézést, de már az én készülékem doboza nincs meg. A képen látható tartozékok ugyanazok mint ami az enyémhez jártak.

A 1662 egy picinyke dobozban lapult töltő, fülhallgató és egy kupac papírhalom közepette. Igazándiból egy kicsivel 10 ezer forint feletti telefontól ez pont a kellő tartozékmennyiség, extrának fogható fel viszont a fülhallgató, ami sajnos a legnagyobb jóindulattal sem mondható jónak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.