2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia 1662 - Zsebnehezék

A Nokia low-end készüléke: tartalmaz pár extrát, de ennyi meg egy bambi.

[ ÚJ TESZT ]

Belső, Alapfunkciók.

A készülékben Series30 platform dolgozik.
Szerintem aki egy ilyet látott, az körülbelül mindet látta (ugyanaz mint a S40es csak "gagyibb").

A főképernyőn, a jobb felső sarokban a idő és az akkumulátor töltöttségét jelző ikon, lent a Menü és a Kedvenc gyorsgombok. Középen a mód kijelzése,illetve a rádió működésekor lent kiírja melyik frekvencián vagyunk.

A menü sem nagy kunszt. 9+1 ikon található (Üzenetek, Névjegyzék, Hívásinfó, Beállítások, Óra, Rádió, Emlékeztetők, Játékok, Extrák, és az extra a T-Mobile.
Sem s sorrend sem az ikon maga nem cserélhető. Maga a kinézet azonban igen. Témákkal illetve színsémával lehet tesztre szabni a telefont. A témákból összesen 20 van, ami azért ad lehetőséget a variálásra, a külön választható színséma pedig még jobban rátesz.

Csengőhangokból is alapvetően sok van. Híváskor viszonylag szépen szól és erősen is rezeg a telefon.

Az üzenetírás sajnos rémes, mert maga a dolog, amivel gépelünk borzalom. Az egy dolog hogy a gombsor egyben van, de sajnos elég rossz módon vannak elkülönítve a dolgok, ennek következtében akiknek csak egy kicsit is nagyobb ujja van (mint például nekem), az könnyen félregépelhet.
Egy körülbelül 70-100 karakteres üzenetet elég sokáig tartott megírni, mert több idő ment el a javítással mint az üzenet megírásával.
A memória kapacitása egyébként 250 üzenet, MMS, EMAIL nincs.

A gombsor.

A telefonálás alapvetően rendben van. Javítok: eleinte szép tiszta volt a vétel, azonban 4 hónapnyi használat után a mikrofon bemondta a csődöt (sem víz, sem más külső behatás nem volt, nem ennyit kellene bírnia...).
Névjegyzék egyszerű felépítésű és 500 nevet tud eltárolni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.