2019. augusztus 25., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Ne higgy a szerelemben első látásra..

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A csajozást nem lehet elég korán elkezdeni... Az ügyesebbek már általánosban is rendelkeznek...

[ ÚJ TESZT ]

A csajozást nem lehet elég korán elkezdeni... Az ügyesebbek már általánosban is rendelkeznek barátnővel, az átlag ember a középiskolában kezdi a próbálkozásaiat, és persze vannak, akik az "eleve elrendelés" elvét követik, azaz úgy vélik, hogy soha nem lehet barátnőjük. Én az átlag kategóriába sorolnám magamat, 18 éves vagyok, gimnazista.

Hirdetés

Úgy vélem, hogy minél többet próbálkozok, annál nagyobb esélyem lesz, hogy összejöjjek valakivel. Egy osztálytársammal mindig figyeljük a lányokat az iskolában, ő még soha nem próbálkozott, én már igen, és úgy érzem most már kisebb tapasztalattal is rendelkezem, a legutóbbi csalódás óta, amely egyébként rendesen elvette a kedvemet a dologtól. Fél éve történt mindez, lássuk tehát a történteket:

Igencsak kezdő vagyok a témában, pedig szövegem, illetve humorom a többiek elmondása szerint is rendkívül jó, bárkit meg tudok nevettetni. Mégis az ismerkedéssel gondban vagyok. Év eleje volt, jöttek az új lányok az iskolába, izgatottan jártunk a folyósón, és szemeinket a friss prédákon jártattuk. Fel is tűnt vagy 3-4 szebb lány, és az egyikőjük valamiért különleges volt számomra. Amikor ránéztem, visszanézett a szemembe, akárhányszor elhaladtunk egymás mellett. Úgy éreztem, ennél a lánynál még egy magamfajta kezdőnek is van esélye, tehát meg kellene próbálni bevágódni nála, a hamarosan megrendezésre kerülő gólyabálon. El is jött a várva várt nap, délután volt a gólyaavató ünnepség. Nyílván senkinek sem kell bemutatnom, különböző produkcióban vesznek részt az elsősök. A rendezvényt sikerült igen előkelő helyről néznem, és tekintetemmel megtaláltam a már említett leányzót. A műsor alatt többször szemeztem vele, kb. úgy legalább tízszer :-) Már szinte kellemetlen is volt, akár hányszor ránéztem, ő is nézett. Úgy éreztem nem lehet már elveszíteni, osztálytársam is látta, hogy sokszor rám pillant a csaj, szinte még kicsit féltékeny is volt :-) Vége lett a műsornak, este rendkívül izgatottan jöttem a buliba, ami viszont nagy csalódással ért véget. Kezdettől fogva vártam a megfelelő pillanatra többször is, s közben telt, múlt az idő, és a lány végül a buli vége előtt pár órával hazament. Nagyon keseredett voltam, de úgy éreztem nincs semmi sem veszve. Mivel ismertem az egyik osztálytársát, megkértem, hogy mutasson be nála. - mint ez utóbb kiderült, hatalmas hiba volt. Ő azt mondta, hogy oké megpróbálja. A következő napon pedig közölte velem, hogy ez elég ciki, most mégis mit mondjon neki... Igazat adtam, és végül ezzel elváltunk. Teltek a napok, hetek, vártam és azon törtem az agyam, mit tegyek. Közben azt vettem észre, hogy az említett lány mikor meglát a folyósón, elfordítja a fejét, és néha kicsit gúnyosan is mosolygott. Aztán felkerestem pár hét azt a barátomat, akihez annak idején a kéréssel fordultam. Nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy ő végülis elmondta a lánynak, hogy én szeretném, hogy bemutasson, aki persze nevetve visszautasította. Azzal indokolta, hogy nem mondta el nekem az igazat, hogy meg akart kímélni a csalódástól... Innentől vesztes helyzetben voltam, és mivel nem vagyok egy profi, ebből már nem sikerült kimagyaráznom magam... A történetnek még nincs vége, hiszen a következő napon leszólítottam a lányt a folyósón, akit sikerült is párszor megnevettetnem, mégis a beszélgetés végén közölte, hogy nekünk nincs miről beszélni, jobb lesz ha békénhagyom...

Tehát ebből leszűrhetjük: Ha lányt keresel, soha ne bízd el magad, soha ne hidd, hogy nyerésre áll a meccs, csak ha már a karjában vagy, illetve soha ne kérj senkitől - még a legjobb barátodtól sem - segítséget...

Kérdésem persze az, hogy ha bejöttem neki - már pedig erre jelek utaltak - akkor vajon miért alakult így a helyzetem...? Vagy a válasz egyszerű? Nők...?

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.