2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Navon Predator 7 bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.

[ ÚJ TESZT ]

Verdikt

Összességében úgy gondolom megérte az árát a kis készülék, a párommal úgy érezzük, megfelel az igényeinknek. Az IPS kijelzőnek nagyon szép a képe, pixeleket nekem csak nagyon közelről sikerül felfedeznem rajta. A HDMI csatlakozót kábel híján még nem tudtuk kipróbálni, de hamarosan arra is sor kerül majd, ha megérkezik a "tyúkbél".

Az akkumulátoros üzemidőről sem tudok érdemben nyilatkozni, mivel még csak egyszer sikerült lemeríteni a próbák alatt, de azt gondolom, a specifikációban írtakat simán teljesíti. Úgy vélem, az anyagi lehetőségekhez képest, korrekt ár/értékű táblagépet kaptunk, nem bántam meg, hogy ezt a tabletet választottam.

Egy kis érdekesség: A gyártó magyar nyelvű honlapján nem találtam meg konkrétan ezt a készüléket...

Köszönöm, hogy elolvastad az írásomat, az építő jellegű kritikákat, észrevételeket szívesen veszem.
Még egy megjegyzés a végére: Szigorúan a magánvéleményemet olvashattátok a készülékről, amelyet a saját igényeim és a behatárolt anyagi lehetőségeim összeboronálásával készítettem.

Update:

Időközben kipróbáltam a HDMI kimenetet, ami először az én hülyeségem miatt nem akart működni, ugyanis nem dugtam be teljesen a csatlakozót a tablet oldalába. Kb. fél mm volt a differencia, ami egy határozottabb mozdulattal megszüntettem, és hopp, a TV-n máris megjelent a kép. (A megjelenítés menüben beállítható a HDMI kimenet felbontása is) Ez a funkció is rendben működik. A youtuberól letöltött 1080p videó sem akadozott.
Még egy észrevétel a kütyüről: Alapvetően olyan érzésem van, mintha ezt a tabletet álló üzemmódra tervezték volna, mert a teljesen kikapcsolt állapotból való bekapcsoláskor egy pillanatra álló helyzetben jelenik meg a föloldó képernyő, majd gyorsan elfordul a megfelelő helyzetbe. Végül is ezt támasztja alá a készüléken lévő kamerák pozíciója is, amivel végül is semmi baj, csak egy érdekesség.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.