2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

iPhone-totó: tippelj és nyerj!

Első rész: találgatások, kiszivárgások és pletykák helyett gondolkodjunk az Apple döntéshozói fejével.

[ ÚJ TESZT ]

A játék ismertetése

Szeptember 10-én az Apple az okostelefonja hetedik generációját mutatja be, ezért ebből az alkalomból játékra invitálok mindenkit, aki próbára tenné jövőbelátó képességeit.
Évről évre a bemutatók előtt (és után) megszaporodnak a cikkek, kommentek, bejegyzések a lehetséges újításokról, és ezek alapján sokan sokféle képet alkotnak arról, hogy hogyan fog kinézni, miket fog tudni a következő iPhone.
De ki jár hozzá a legközelebb? Előnyben vagy, ha ezeket az írásokat rendszeresen olvasod, és ügyesen kiszűröd belőle a hasznos információkat. Vannak oldalak, amik már egészen részletekbe menően tudni vélik azt, ami sokunkat foglalkoztat, de csak óvatosan: a nagy érdeklődést sokan igyekeznek megsápolni légből kapott, de annál hangzatosabb, így a kattintásokra jó eséllyel számító hírek formájában.

A játék a következő:
Összeállítottam egy 13+1 pontból álló totót, amiben tematikusan elrendezve megtaláljátok az emlegetett paraméterek mindegyikét, nektek már csak az lesz a dolgotok, hogy tippeljetek. Ha egy pontnál úgy gondoljátok, hogy az ott felsorolt funkciók, fícsörök legalább fele megtalálható lesz az Apple idei telefonjának adatlapján, akkor ott tippeljetek igennel, ha úgy gondoljátok, hogy kevesebb mint a fele, akkor tippeljetek nemmel.

Ha a 13-ból többeteknek is ugyanannyi találata van, akkor a +1-es válasz helyessége dönt, mert annál a tippnél valaki vagy nagyon szerencsés, vagy nagyon peches, illetve vagy nagyon tud valamit, vagy nagyon nem tud semmit az almás logikáról. Ha ez sem hoz eredményt, akkor a korábban tippelő a győztes.
Fontos, hogy a játék az iPhone 5 utódjáról, az iPhone 5S néven emlegetett továbbfejlesztett csúcskészülékről szól, nem pedig a cikkekben jelenleg iPhone 5C néven futó esetleges olcsóbb változatról.

A legjobban tippelőnek a szerző az iPhone egyik első komolyabbnak szánt riválisát,

egy kártyafüggetlen LG Arenát ajánlja fel,

úgyhogy érdemes jól átgondolni, hova teszitek a voksaitokat. Ez az a készülék, ami a kijelző kisebb méretétől eltekintve papíron némiképp többet tudott, mint a megjelenésekor már fél éve piacra dobott iPhone 3G, de a kezelhetősége még viszonylag kiforratlan volt. Egyszer talán még sokat fog érni, de valójában a játék a fontos. Szívesen veszem a további felajánlásokat, ha érkezik ilyen, jelezni fogom.

Természetesen a bemutató után rögtön nem fogjuk tudni teljes részletességgel az új készülék paramétereit, arra lehet, hogy a piacra kerülésig várni kell. Viszont amint már minden apróságról lehullt a lepel, akkor ennek a három részes cikknek a befejező részében összefoglaljuk, hogy mit is kaptunk, mik a reakciók, és persze lesz benne szó a totó eredményéről, mit vártatok a legjobban, milyen volt a találati arány stb. Ha egy pontban vitatott eredmény születne, a vitát a szerző dönti el.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.