2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

MWC: Touch Diamond2

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A HTC bemutatta a Touch Diamond 2-t, amely korábbi modelltől eltérően nagyobb képernyőt, microSD slotot és 5Mpx-es kamerát kapott.

[ ÚJ TESZT ]

A HTC bemutatta a Touch Diamond2-t, amely korábbi modelltől eltérően nagyobb képernyőt, microSD slotot és 5Mpx-es kamerát kapott. Úgy tűnik a HD sikerén felbuzdulva nem restek nagyképűnek lenni, az új Diamond már 3.2"-on engedi magát simogatni. Szeretném is, az már biztos! :)

Voltak szerencsés emberek is akik már kezükben foghatták a "friss húst" és erről videó is készült. Ennek köszönhetően már mozgásban is láthatjuk a kicsikét. Ráadásul erre a készülékre a Windows Mobile 6.5-öt is rápakolták így megnézhetjük hogyan bírják egymást.


Videón a Touch Diamond2

Ami a Windows Mobile 6.5-öt illeti kinézetre szerintem semmi probléma nem lesz, de a méhsejtes menü scrollozás közben eléggé elgondolkozott, reméljük ezen még dolgoznak majd a Microsoft-os srácok. Persze idejük még van bőven az év végéig.

A HTC a bemutató keretében kiadta a teljes specifikáció listát is:

- Windows Mobile 6.1 Pro (Windows Mobile 6.5 frissítés)
- 3G, GSM
- WiFi, GPS, FM rádió
- Mozgás érzékelő
- 528MHz Qualcomm MSM7200 processzor
- 512ROM/288 RAM memória
- MicroSD támogatás
- 4.25" x 2.09" x .54"
- 4.15 oz
- 5Mpx-es kamera
- 1100 mAh akkumulátor
- 3.2" 480×800 WVGA kijelző

A specifikációk mellett már napvilágra kerültek a készülék hivatalos bemutató videói is, amelyek a HTC prezentációján kerültek bemutatásra.


Touch Diamond2 - 1. videó



Touch Diamond2 - 2. videó

A megjelenés sem várat majd sokáig magára, 2009 második negyedére ígérik a boltokba kerülést. Első körben mint a felső specifikációban látható Windows Mobile 6.1-el lesz felszerelve a készülék, de a 6.5-ös operációs rendszer megjelenése után ingyenes frissítési lehetőséget biztosítanak majd minden tulajdonosnak.

Előzmények

  • MWC: Hivatalos WM 6.5 képek

    Javában dübörög a Mobile World Congress Barcelonában, ahol a Microsoft is bemutatta a Windows Mobile 6.5...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.