2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Murphy törvénye az iskolapadban

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Régen nem értem rá fordítani, nem csak mert elfoglalt az évkezdés, de hardverbazárom menedzselése...

[ ÚJ TESZT ]

Régen nem értem rá fordítani, nem csak mert elfoglalt az évkezdés, de hardverbazárom menedzselése is sok időmet elveszi.
Bár most kevés bennem a ''mana'' gyorsan életjelet adok magamról, h ne süllyedjen a blogok végtelen sötétjébe oldalam.
Szokásomtól eltérően most nem fordítást teszek fel ide, hanem szeretném megosztani veletek évkezdéssel kapcsolatos legfőbb tapasztalatomat....

Csak 3 hete tanítunk, de máris megfáztam. Azt is tudom, h hogyan kaptam el.

Tanár kollégáim talán megerősítenek a következő felfedezésemben, amit Murphy törvénye az iskolapadban címre keresztelek.

Murphy törvénye az iskolapadban I.
Ha egy tanuló betegen jön iskolába hét szentség, h a tanárhoz legközelebbi padba ül, még akkor is, ha amúgy az órákra sem jár be.

Murphy törvénye az iskolapadban I. első posztulátuma:
A gyerek ilyen esetben akkor sem megy el az orvoshoz, ha a tanár külön engedélyt ad az iskolából való távozásra. Sőt mi több ilyen esetekben még a legrosszabb tanuló is mindig arra hivatkozik, h nagyon lemaradna a tananyagban. (Még akkor is, ha amúgy szín egyes tanuló és/vagy folyton lóg az iskolából.)

Folyománya: A tanár megbetegszik, hazaviszi a betegséget családjának, gyerekeinek, majd hetekig ide-oda passzolgatják egymás között a bacilusokat.

Az élelmes tanár kiegészítése: A gyakorló pedagógus senkit ne engedjen a tanári katedra elé ülni, arra hivatkozva, h beszéd közben köpköd....

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.