2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

MTH 2010 a BGS fényében

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Idén is megrendezésre került a magyar számítógépes modderek kiállítása és versenye.

[ ÚJ TESZT ]

Szervezés

Nem kis kihívás volt ez számunkra annak ellenére, hogy gyakorlatilag "csak" oda kellett mennünk, hiszen a rendezvény színvonalát nem szerettük volna lerontani megfelelő szervezés hiányában.
Megkezdtük tehát négyen ( Joy- Puskás József, BaluC- Szabó Balázs, Soccer- Fresli János, valamint személyem jones965- Kerekes János) a szervezést. A szponzoraink révén, valamint részben saját lehetőségeinkhez képest, biztosítottuk részünkről az egységes megjelenést, ami egyedileg tervezett póló és nyakba akasztható kitűző formájában öltött testet.
Mindannyiunk számára feladat volt kiosztva, hogy a rendezvény lebonyolítása minél zökkenő mentesebben és rugalmasan menjen végig, amit így utólag elmondhatom hogy tökéletesen sikerült.
A rendezvény színvonalát szerettük volna minél látványosabbra, (és itt nem csak a kiállított gépekre gondoltunk, természetesen a főszerep az övék volt), megszervezni az által, hogy a szorosan a moddinghoz kapcsolódó szerszámgépek bemutatását a

Dremel részéről is biztosítani tudjuk, valamint az érdeklődök akik még nem foglalkoztak számítógép átalakítással-építéssel, azok is képben legyenek, hogy milyen eszközök állhatnak a rendelkezésükre. Tartogattunk még meglepetéseket, amik a helyszínen live modding, valamint folyékony nitrogén hűtéses tuning formájában voltak jelen. Ezekről bővebben később.
Meg kell említsem, hogy a Dremel részéről jelen volt az európai kereskedelmi igazgató, valamint a magyarországi képviselet vezetője, akiknek nagyon elnyerte a tetszését a modding, és felajánlották szponzorálásukat az elkövetkezendő évekre, amit havi szinten különböző barkácsgép formájában bocsájtanak részünkre. Ezeknek az elkövetkezendő időben lesz majd egy-egy tulajdonosa, akik a radikalmod oldalán folyamatosan vezetnek blogot a gépátalakításukról, ezáltal elnyerhetve a hónap moddere címet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.