2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

MSI-163B Lep-top kiváló alacsony ár

Gondoltam, kifigyelek a fiamnak egy laptopot, hogy tudjon mivel zenélni, mert DJ. Manapság mindenki DJ.

[ ÚJ TESZT ]

A lep-top még lepketarka ruhát és nyulat is kiad

MSI-163B Lep-top kiváló alacsony árral!! Dupla magos
Műszaki cikk, elektronika » Számítástechnika
Egyéb település 30 000 Ft

Nem tudom, hogy az aproNet miért esett ki a pixisből, régen pörgött. Nem siránkozom rajta, csak nem értem. 2003 környékén nem győztem kapkodni a telefont, meg a beérkező mailekre válaszolni. Ha még valaki emlékszik, mindegy mit hirdettem beszámítással, a csatolt kép falusi tányéron kolbász és szalonna volt. Onnan tudom, hogy már nem működik, hogy a hirdetéseimet automatikusan törölték, ha eljárt felette az idő. Most meg időnként belépek, és az egy évvel ezelőtti hirdetéseim is virulnak, és szépek, mint én magam.

Jelenleg az Apród és a Jófogás a menő.

Gondoltam, kifigyelek a fiamnak egy laptopot, vagy notebookot, hogy tudjon mivel zenélni, mert DJ. Manapság mindenki DJ. Nógrád megyére esett a választásom, hogy ne kelljen messzire szaladnom érte. Nem jártam sikerrel, ezt fogom elmesélni röviden.

Kezdjük ott, hogy mitől laptop a laptop, vagy notebook a notebook, s nem Lep-top! Na most figyelj Kill Hates! Bár megemlíthetném a polgári nevén, mert ittunk már sört együtt úgy, hogy én megittam az összes övét, amit neki szántam, mivel vezetett és így vezekelt. Amikor még a notebook laptop volt. Ez 1998 környéke, amikor belecsöppentem ebbe a világba, mint választott telefonfülke, s magamra csuktam az ajtót.

Bejöhetett más is (Guga Bt., Ücsüküé, Témi, stb.), én viszont a lábamat sem tettem ki azóta sem. Fogalmam sincs, honnan került hozzám több láda bontott laptop, s az alkatrészei, de Kill Hates az akkori notebook-doktor, arra járt a társával, Zolcsival, s értő szemmel vette lajstromba, hogy mi a kínálat. Amíg mások csak kotorásztak az alkatrészek között, ő egyszer csak felállt térdelőrajtból, s megkérdezte, hogy mit kérek az egészért? Ez a Petőfi Csarnok bolhapiaca volt. Ott találtunk egymásra szívszorítóan.
Magáévá tette azt a rahedli laptop alkatrészt, s később volt szerencsém dolgozni náluk még a Váci úti szervizben, amikor reggelre kirabolták őket. Nem én voltam (becsszó).

Volt egy titkárnőjük, a jókötésű F.Tamás, ő fogadta az ügyfeleket vigyorogva. Kill Hates volt az, aki értett mindenhez, Zolcsi pedig valószínűleg jó haver lehetett, mert a szervizeléshez nem értett, viszont remekül tudott hálózatban RE-VOLT-ozni.
Amíg náluk dolgoztam, a feladatom a "lego" volt. Szétszedni, s miután Kill Hates ellátta a baját, utána összerakni. Ez nem ment mindig simán. Alaplapot átcsavarozni hosszabb csavarral sima ügy, biztos bele megy. De ők is elkövettek szarvashibákat. Hőlégfúvóval félrenézni nem bölcs dolog, repül a bga, meg a sok kondi, ha szólnak hozzád.

Akkor kerültem oda, amikor több ügyfél is visszajött, hogy ez nem az ő gépe. Hasonló gépek alkatrészei összevissza, nem ugyanazt a billentyűzetet és winchestert kapta meg. Persze, hogy meglepődött azon, hogy más a háttérkép, mások a kedvencek, s az előzményekben nem a rutin pornóoldal van, hanem a hazikedvencek.hu, meg a hogyan gondolkodjunk pozitívan.
Szóval kellett egy rendszer. Bevezették az egy ügyfél, egy doboz rítust. Ha egy gép szét lett szedve, az alkatrészei csak egyetlen dobozba kerülhettek, s abba egy szervizlap, amire rá kellett írni, hogy ki mit dolgozott rajta. Manapság ez már törvényszerű, de az a kezdő korszak volt. Jártam több szervizben is, alkatrészeket szállítottam, mindenhol hatalmas káosz volt és alkatrészdzsungel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Lenovo Y500, az erőgép!

    Az egyik legjobb notebook, ami valaha nálam volt, és nem mellesleg kategóriájának egyik legjobbja.

  • IBM Thinkpad T60

    Korosodó üzleti laptop az üzleti Thinkpad szériából: ezeket a gépeket még munkára tervezték.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.