2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Mobilaréna olvasói találkozó

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kísérleti jellegű összeröffenést tervezünk, ki jön?

[ ÚJ TESZT ]

Kedves Olvasók!

Arra gondoltunk, hogy egy baráti sörözés (borozás) keretében — ha Nektek is van kedvetek — örömmel találkoznánk veletek, hogy teljesen kötetlenül beszélgessünk telefonokról, navigációról, hálózatokról és akármi másról is. Csak úgy, mindenféle apropó nélkül, mert miért ne tennénk.

Abszolút spontán ötlet ez, nem egy médiatörténeti esemény, nem egy túlszervezett, merev és szabályok szerint lebonyolított este, hanem csak vegyétek úgy, hogy Bochaval elmegyünk sörözni, aztán akinek van kedve, az csatlakozik. Mi már annak is örülünk, ha 2-3 ember eljön velünk.

Persze pár dolgot azért ígérhetünk. Megpróbálunk minél több újdonságot magunkkal hozni, amit épp találunk, azt elhozzuk. Sajnos KAS-t biztos nem tudunk szerezni, de a fehér focicipőt elrakom a hátizsákomba, aztán mindenkinek lehet róla fényképe :-) Kulcstartó is van még bőven, a bögre már elfogyott. De egyébként semmi extra. Gyertek, beszélgessünk, mondjátok el a véleményeteket, itt az alkalom, hogy ököllel bizonyítsa valaki, hogy a Sony Ericsson a világ legjobb gyártója, de remélhetőleg többen lesznek olyanok, akik lefogják az illetőt. El lehet minket verni csocsóban, meg puszta kézzel is.

Helyszínt még nem írok, mert reményeim szerint az íráshoz nyíló fórumból úgyis fogjuk látni, hogy mennyien lennétek, s ennek megfelelően választunk. Időpontnak viszont szeptember első péntekje, azaz 4-e van kitűzve. Ha kevesen vagyunk, akkor Tölgyfa utca, Österbrau Söröző, ha többen, akkor Dob utca, Bar Ladino lenti különterem. Ha még többen, akkor Sportaréna.

Ha meg nem jön senki, akkor bánatunkban berúgunk Bochával és megcsonkítunk egy HTC Hero-t.

Bog

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.