Hirdetés

2020. szeptember 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat / Sport rovat

Millennium vasútvonal kétkeréken

Ismét külföld (Szlovénia és Olaszország), ismét az Alpok, plusz némi tengerpart bringával.

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

4. nap: Grado – Marina Julia

Reggel egyből a szállodától indultunk kerékpárral a mindössze 30 kilométerre található Marina Julia felé. Ez egy nagyon kicsi tengerparti település főleg kempingezők részére, illetve egy remek szabadstrand is található itt.
A társaság elvileg kerékpárúton ment volna majdnem végig, de mi hárman Ádámmal és Viktorral úgy döntöttünk, hogy külön tekerünk tempóval a legrövidebb úton, hogy hamar a tengerhez érjünk.
Egy óra alatt ott is voltunk.


Ez a remek út már Marina Julia előtt volt közvetlenül

Elég sokat kellett várni a többiekre, nagyjából másfél órával később értek a városkába, mint mi, így addig kicsit megmártóztunk a tengerben. Kellemes hőmérsékletű volt a víz, és akárcsak a Balaton Siófoknál, nagyon lassan mélyült, jó messzire be lehetett menni. Családosoknak merem ajánlani ezt a strandot.
Miután befutott a csoport többi része, kaptunk még bő egy órát a fürdésre, ezt ki is használtuk, majd bepakoltuk a felszereléseket, és indultunk immár hazafelé.
Útközben még egy darabig nézhettük az olasz, majd szlovén tájat, majd késő este megérkeztünk Magyarországra.

Ismét egy kalandos túrában volt részem meseszép tájakon, kicsit mindig rossz ilyen helyekről hazajönni, de Dóri, a feleségem és Réka kislányom már nagyon vártak, és ők is hiányoztak nekem.

A négy nap alatt 207 kilométert sikerült tekernem bő 700 méter szint mellett. Ebből is látható, hogy ez az útvonal nem csak a hardcore kerékpárosoknak való, ajánlom bárkinek, akinek van egy átlag edzettsége, és korrekten felkészített bármilyen típusú kerékpárja.

Köszönöm Dórinak, a feleségemnek a biztatást és a türelmet, Eszternek, a túravezetőnknek a szervezést, Ádámnak és Viktornak pedig a remek társaságot, hogy végig együtt tekertünk. Jó volt, srácok!

Remélem, tetszett nektek a beszámolóm, köszönöm, hogy elolvastátok!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.