2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Miért éppen India?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

India, kicsit más tálalásban. 4 éves koromtól 12 éves koromíg éltem Indiában. Ott voltam...

[ ÚJ TESZT ]

India, kicsit más tálalásban.

4 éves koromtól 12 éves koromíg éltem Indiában. Ott voltam kisgyerek és ott kezdett kialakúlni bennem az ,amit világnézetnek hívnak. Bárcsak ne így történt volna! Bárcsak megmaradtam volna 8 évesnek!

Rá kellett ébrednem, hogy mindaz ami egy "fehér" embert "fehérré" tesz alapból nem alakúlt ki bennem, illetve nem is tudott olyan szintre fejlődni, mint más fehér emberben, akik körülvesznek itt Európában. A legfurább az volt, hogy Ázsiában is voltak magyarosan fogalmazva Cigányok, mint ahogy itt is vannak, de ott a cigányokat úgy hívták, hogy "FEHÉREMBER". Indiai és Ázsiai szemmel nézve a fehérek 2-3 ezer éves történelme és az hogy 300 éve még magunk alá ürítettünk míg Indiában az Indus völgyi civilizáció 5000 éve csatornahálózatokat épített városai alá, minket tesz "primitívvé" a szemükben, de mégsem ez az, ami miatt nem szeretik az olyan felsőbbrendiségi neveltetéssel rendelkező embereket, mint az angolok, hanem a mérhetetlen egyénközponttú kapzsiság miatt. Azt hogy egyéneket és országokat egyaránt letaposva vívták ki több száz éves világhatalmi státuszukat (amit "ELADTAK" az Egyesült Államoknak cserébe a Hitleri fenyegetés leveréséért).

Igen többen jeleztétek hogy ez így nagyon sarkos: Kiigazításképp mondom, hogy India azért nem maradt meg vezető példát mutató népként mert a belső háborúk teljesen szétverték az országot és kiírtották az újjító népcsoportokat.

Egy fehér, de ne nem megyek messzire, egy magyar ember fel sem tudja fogni milyen hülyére veszik, amikor megérkezik Indiába talpíg behennázva, indiai papi ruhában egy Krisnás csoporttal repülővel, IGEN REPÜLŐVEL. Nem gyalog, nem szamáron, nem szekéren, hanem egy Lufthansa első osztályán, abból a pénzből amit, itt nálunk
szednek be a "kezdő" Krisnás "hívőktől" akik azt sem tudják, ki volt Krisna, mit jelent a Hinduknak és Indiába sem jutnak el soha mert, a "FŐPAPOK" R-E-P-Ü-L-Ő-V-E-L utaznak "ZARÁNDOKOLNI", értsd mennek ismét csak repülővel 1000Km-t délre Goára és 1 hónapíg fűvezve a tengerpart homokjában kurváznak a 35 fokban , míg itthon december hónapban a "Hívők" egy fűtés nélküli garzonban alszanak 30-an a "testvériség" nevében...

Ez csak egyetlen példa de számos ilyen létezik, ami fordítva indiai részről sohasem történik meg. Mint sokan tudjuk, indiaiak (IS) elárasztják a világot, hogy neves egyetemeken legyenek számítógépzsenik legyenek, mint Billy "Bácsi" Gates, vagy hogy agysebészek legyenek, CSAK AZÉRT HOGY maguk mögött hagyják a nyugatot és hazahúzzanak a szegény nincstelene embereket INGYEN gyógyítani, INGYEN iskolákat felállítani, Hajléktalanokat kertekben és parkokban foglalkoztatni stb.

Ti akik Indiában csak egy büdös túlnépesedett koszfészket láttok, egyszer éljetek le ott pár évet, mondjuk 2 évet és nézzétek meg hogyan élnek ott az emberek. Ott az is boldog akinek, amúgy semmilye sincs csak egy rongy, amit a töke elé teker, mert van normál értelemben vett család és annak a szeretete és az idegenek felé tanusított ugyanilyen pozitív hozzáállás. Nem is emlékszem hányszor agyabugyáltak meg a suliban mert "fehér" vagyok, de megértettem őket és ezen ők voltak a legjobban meglepődve.

Arra hogy minden embert egyformán tiszteljek, miután megadtam neki az esélyt, hogy bizonyítsa hogy érdemes rá, és bizonyít. Nincs bennem előítélet legyen a világon akárhonnan, és ami a legfontosabb: Legyen akármilyen nincstelen.

Hiányzik az a vallási és etnikai vegyesség ami ott volt. Hiányoznak azok kis fekete okos és tiszteletreméltó srácok az iskolából ahol a hajléktalan gyereke és az indiai IMB főgóré gyereke egymás mellett foglalt helyet.

Üdv, Egy jobb világról álmodozó

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.