2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Meizu EP51- A tökéletes edzőpartner

Régóta kerestem már egy edzéshez is kiváló jó ár-érték arányú fülest, azt hiszem, hogy most megtaláltam.

[ ÚJ TESZT ]

Első benyomások, tapasztalatok

Amikor először megláttam a fülest, nem hittem el, hogy ~11.000 Ft-ért ezt megkaphatom. (másodjára sem hittem el :) )
Minőségi, könnyű, de mégis alumíniumházas, masszív a fülhallgató. Mágnesek is vannak építve a fülhallgatókba, így a tárolás is egyszerűbb, valamint a nyakunkba akasztva is tudjuk őket egymáshoz rögzíteni, ha nem hallgatunk éppen zenét, vagy nem telefonálunk.
A Meizu EP51 alumínium-műanyag burkolata nanotechnológiás bevonatának köszönhetően időjárásálló, IP65 minősítéssel rendelkezik, így egy könnyű eső, vagy az izzadság sem tesz kárt benne.

A gumiharangokon egy szilikon támasz is található, amely a fülünkben stabilabbá teszi a rögzítést, ami különösen hasznos, ha intenzívebb mozgást végzünk. Először furcsa a használata, de hamar meg lehet szokni és onnantól észre sem lehet venni, hogy a fülünkben van.

A hangzás

Nem vagyok egy vájtfülű zenebolond, így nem tudom, hogy mi számít kiemelkedően jónak, de amennyire én meg tudom állapítani, nagyon rendben van a kis Meizu. Számomra elegendő a magas, közép és a mély is (főleg pörgősebb zenéket szoktam hallgatni).

A fülesben található CSR chip támogatja az Apt-X szabványt és a beépített DSP segítségével nagyon jó hangzást biztosít, így biztos vagyok benne, hogy akik érzékenyebbek a zenei minőségre, azoknak is megfelelő lesz sportoláshoz.
Az edzőteremben mindig (elég hangosan) szól a zene, de még ha nincs is maxon a hangerő a telefonom szerint (Xiaomi Mi Note 2), akkor sem hallom a külvilág zajait, így 100%-ban tudok az edzésre koncentrálni és nem kell a sok újévi fogadalmas önjelölt személyi edző nagyon építő jellegű beszélgetését hallgatnom, amelyet a 2 hetes edzéstapasztalatuk során szereztek.

Üzemidő

4 alkalommal edzettem a Meizuval eddig. Az első három edzést egy teljes töltéssel közel max. hangerőn simán átvészelte. Lett volna még benne lehet elegendő töltöttség a 4. alkalomra is, de oda frissen töltve érkeztünk.
Azt hiszem, hogy a gyári 6 órás értéket tudja hozni, ami szerintem ahhoz képest nagyon jó érték, hogy milyen könnyű és kényelmes az eszköz.

Összességében nagyon pozitív csalódás számomra a Meizu EP51, így részemről ajánlott minősítést kap.
Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

  • MEIZU M5c – vitathatatlan

    A fiataloknak szánt, olcsó, korrekt tudású készülék joggal pályázik a belépőszintű telefonok királya címre.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.