2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Megvolt az első Mobilaréna találkozó

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sokan voltunk, többen, mint hittük. Szerintünk jó volt.

[ ÚJ TESZT ]

Nos, nos. Megvolt. Az I. Mobilaréna olvasói találkozót 2009. szeptember 4-én tartottuk Budán, az Osterbrau sörözőben. Az eseményt beharangozó cikk fórumában végül 25-en jelezték részvételüket, én azt hiszem, hogy többen voltunk, de esélyem sem volt megszámolni.

Pedig úgy kezdődött, hogy hét óra előtt 10 perccel egyedül ültem egy akkor még nagynak tűnő asztalnál egy gyömbérrel. Gondoltam is, hogy na, wazze, ennyit erről, online mindenkinek nagy a szája, aztán amikor el kéne mozdulni a gép elől, akkor persze semmi, majd holnap olvashatom a kifogásokat, de sebaj, leraktam 25 ropi kauciót, azt majd jól lefogyasztom egymagam.

Aztán befutott az első két olvasó (bocs, a nevekről fogalmam sincs, s ez az este végéig így is maradt), aztán Bocha, Bolondember, meg még valaki, aki talán Cizoe volt, talán nem, de mindegy. És onnantól hármasával estek be az emberek az ajtón, pikk-pakk elfogyott az összes hely. Előrekerült az összes telefon is, mindenféle százezres csodák, a két favorit egyértelműen a HTC Hero és a Kingbond kínai rettenet volt.

Miután nagy hanggal kihirdettük, hogy aki Bochát és engem elken csocsóban, az kap kulcstartót, ezért volt jelentkező bőven. Az első párossal döntetlen és győzelem, jól megjött az önbizalmunk, aztán jött a két hosszúhajú, és úgy elkente a szánkat, hogy csak pislogtunk. Repkedtek a kulcstartók, majdnem mind el is fogyott. Viszont aki kikapott, annak ki kell írni 2 hétig az aláírásába, hogy vesztett csocsóban. Csekkolni fogjuk! (Aha, már gyűlnek, gyűlnek, helyes, helyes!)

Szép pillanat volt (köbö csak nekem), amikor Eszter kinyitotta a hely ajtaját, bevágott egy nylonzsákot, majd el is tűnt. Köszi, Eszter! Ebben voltak a pólók, úgyhogy - mivel a nagy nyereményjátékunk két győztese is a helyszínen tartózkodott - át is adtam a díjat, amire nagyon rászolgáltak. Közben annyian lettünk, hogy a 25 fős asztal fent abszolút tele lett, a két csocsóasztalt pedig totálisan elfoglaltuk. Befutott Pompi és Gubro, Bolondembert pedig félrehívtuk, és megmondtuk neki, hogy bár nagyon szerettük volna, hogy moderátor legyen, de egyszerűen nem tartjuk alkalmasnak, mert nem olyan típus, és tényleg, emberileg semmi gondunk nincs vele, de Racecam sajnos nem bírja a búráját, úgyhogy ne haragudjon.

Persze Bocha elég béna az ilyen poénokhoz, úgyhogy mikor látta, hogy az arc szépen összetörik, akkor beavatta, hogy most kapta meg a jogosultságát, holott azt beszéltük meg, hogy majd ha hazamegy és belép a fórumra, akkor kell azzal szembesülnie, hogy jól átvertük a palánkon.

Olyan fél 11 magasságában kezdett elszivárogni a nép egy része (jaj, megy a vonatom), éjfélre már csak 7-8 ember maradt, velük - szerintem - jót beszélgettünk, bár lehet, hogy csak én beszéltem. Aztán finoman kidobtak minket, három embert hazafuvaroztam, az utolsó delikvenst valahová a halál retkes valagára vittem, életemben nem jártam arra, de volt egy kis Crysis-feeling a vasúti átjárónál.

Nincs már hátra, mint hogy megköszönjük mindenkinek a részvételt. Köszönjük, hogy olvastok, köszönjük, hogy eljöttetek, Nem tudom, hogy mindenki jól érezte-e magát, egy embertől már olvastam élménybeszámolót. Ha lesz rá igény, lesz még ilyen.

Végezetül pedig a képek:































Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.