2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

ÁTALAKUL a beárazás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

UPDATE: A régi beárazás topikokat kinyitottam, a beárazások ott folytatódhatnak. Kalandor Az első...

[ ÚJ TESZT ]

UPDATE: A régi beárazás topikokat kinyitottam, a beárazások ott folytatódhatnak.
Kalandor

Az első beárazós topikok egyidősek a Prohardverrel, míg a szervezett, topikokba terelt a beárazás egy több mint egy évtizedes hagyomány, amelyet 9-10 éve próbáltunk egységessé tenni, majd 7 éve kiosztottuk az első Ármesteri titulusokat is.

Nagyon tetszett az embereknek, és sokan igénybe vették a mai napig is, bár egyre nehezebb volt valakit találni, aki áraz, ezért is volt annyira értékes és tiszteletre méltó az, ami munkát az Ármesterek szabadidejükben végeztek.

A fikakultúra sok-sok éve egyre mélyebben itatja át az internetet, de ezzel meg is birkóztunk eddig, hiszen a szándékaink jók voltak, segíteni akartunk a tanácstalan embereknek. Ha azt mondták, hogy egy ár hülyeség, akkor az ármesterek elmagyarázták, hogy miért született az az ár, és ha valakinek nem tetszett, maximum nem vette igénybe a segítséget.

Az utóbbi pár hónapban azonban aljas támadások érték az ármesteri rendszert, melyben egy maffiaszerű képet rajzoltak rólunk, ahol központi irányítás mellett határozzuk meg az árakat, hogy ebből anyagi haszonra tegyünk szert.

Először nevettünk rajta, hogy ezt az veszi be, aki a gyíkemberekben hisz, de néhány sértődött, unatkozó vagy ki tudja milyen ember tudatosan ezt terjeszti mindenhol. Nincsenek tekintettel sem az Ármesterekre, sem azokra, akiknek segítség volt ez a szolgáltatás.
Viszont jól megy az aknamunka, már egyre többször hallani ezt a blődséget, és a hardveraprón is volt, akit "betámadtak" emiatt.

Olyan helyzetbe hoztak bennünket, mint a középkori inkvizíció:
1. vagy kivet a víz és akkor elégetnek
2. vagy megfulladunk és akkor belátják, hogy ártatlanok vagyunk.

A másodikat választottuk, mert ártatlanok az ármesterek és ártatlanok vagyunk mi is mint szolgáltató, de ezek az emberek gondoskodnak róla, hogy ezek a pletykák csak erősödjenek, ezért
- a beárazós topikokat bezárjuk,
- az Ármesteri rangot megszüntetjük.

Sír a lelkem, hogy ilyet kell mondanom, mert anno nagy szerepem volt ennek az egésznek a kialakításában, még az Ármester rangot mint elnevezést is én találtam ki, de akárhogy gondolkodtunk, nem találtunk más megoldást.

A beárazást igénybe vevőktől bocsánatot kérek azok nevében, akik ezt az egész szánalmas hazugságot kitalálták és terjesztik.
És köszönetet mondok az eddigi munkájukért minden jelenlegi és egykori Ármesternek is!

Egyetlen kis pótlék marad a beárazás számára: egy általános "Beárazás" elnevezésű topik, ahol szabályozatlan körülmények között, rang nélkül, aki szeretne, az továbbra is árazhat.

Akik azt az aljas hazugságot terjesztették, azok most remélem, hogy elégedettek magukkal, hogy tönkretették ezt a progresszív, hiánypótló, közérdekű és jópofa dolgot, a saját életük kovácsolásában pedig legalább ekkora sikereket érjenek el!

Kalandor

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.