2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Megasztár avagy Megaátverés?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Helló mindenki! Asszem egy olyan dologról szeretnék írni ami nem csak nekem tűnt fel...

[ ÚJ TESZT ]


Helló mindenki!

Asszem egy olyan dologról szeretnék írni ami nem csak nekem tűnt fel... A Megasztár, és annak anyagi része. Avagy hogyan teszik birkává a 2-3milliós néző közönséget. (Ami ugyebár egy statisztikai adat és állandóan változik, és valszeg nem is túl valós azért de más adat erre vonatkozóan nincs.

Nézegettem eleje jó volt vicces volt, stb... Jókat nevettem :)!
A gondjaim leginkább akkor lettek igazolva mikor elkezdték megmutatni a szavazás állását a műsor egyes szakaszaiban. Ekkor lett nagyon érdekes a dolog. Először azt hiszem hogy akkor kezdték el mutogatni, mikor már csak 4en voltak. És megláttam a képernyőn, hogy a szavazás állása jelen pillanatban, 24% 25% 25% 26%. Na most ha egy épeszű ember végiggondolja akkor egyből szemet szúrnak az adatok. 1 héten át megy a szavazás meg a műsor egésze alatt is! Hogy alakulhat ki ilyen?! Jó hogy nem azt mondják hogy mindenkinek ugyan annyi szavazata van éppen. Kicsit feltüzelik az SMS irkáló tiniket, és rokonokat meg haveri társaságokat a nagyobb lé reményében... Ez az 1. lehúzási átverés, vagy tudom is én hogyan nevezzem, legegyszerűbb a csalás lenne. Na de ez csak a jéghegy csúcsa.

Jött a finálé előtti döntő, itt is voltak érdekes százalékos adatok, de mindez semmi! Hiszen a végén hirtelen megváltoztak a szabályok... :DDD Ugyanis nem a szokásos módon történt a döntés. Először fene tudja miért a zsűri döntött! Csak lestem hogy mi folyik itt?! Emberek mi ez?! Kidobtak eredménytől függetlenül több száz ezer SMS-t! (aminek darabja aszem 240HUF+ÁFA volt, de mivel nem vok birka így ezzel nem is törődtem)
Felháborító, és teljességgel elfogadhatatlan! Eleve átverik az embereket érdekes egyáltalán nem hivatalos eredmények mutogatásával, aztán a rengeteg SMSt a kukába dobják! Durva... Nagyon Durva!! És ugyebár jött hogy újraindítják a 0-ról a szavazást... Hát köszöni szépen a szavazó... Ebből már gondolom sokan nem kértek! Nah ez volt a csúcs.
De senki ne higgye, hogy ennyi volt. Nem ám!

Jött a Finálé napja! Volt 2 hét a szavazásra... Gondolom meg is történt ismét a több százezer SMS elküldés mire meglett a Megasztár, Király Viktor személyében, de a 2.-nak sem kellett végül is búsulnia, a mindig szidott Friderikusz felajánlása okán. Na de lássuk, hogyan jutottak el ide a srácok...

Az első adatok megmutatásakor az állás 60%-40% volt, ekkor még nem lehetett tudni kinek a részére, majd ez az adtak kicsit kiegyenlítődött a következő kiírás idejére. Amikor felfedték a képeket, akkor Dávid vezetett 56%-44%-re! Ekkor megjegyzem 2 hétig ment a szavazás! Elképesztő mennyiségű szavazat gyűlhetett össze! A következő információ mutogatás alkalmával rendkívül érdekes dologra figyeltem fel. Az állás baromi nagyot fordult. Akkorát amilyet a verseny ezen szakaszában már gyakorlatilag lehetetlen lenne! Nagyjából fél óra (szerintem kb ennyi volt) alatt az állás Viktor javára 55%-45%ra módosult. Gondoltam magamban, WTF?! Ezt meg mégis hogy a fenébe?:DDD Ez matekban kifejezve annyit tesz, hogyha volt összesen 300ezer szavazat akkor abból 168ezer volt először a Dávidé, és 132ezer Viktoré, na most ha második kiírás valós akkor legjobb esetben minimum olyan 70ezer szavazatot kapott Viktor amíg Dávid egyet sem, és mindezt fél óra alatt! :) Hát szerintem nem kell elmondani hogy miért lehetetlen... És persze a végére beütött hogy már megint egyenlő! HAHA XD 51%-49%...

Jött a vége, szavazás állását nem mutatták meg, talán jobb is haha xD már olyan 99%-1% lehetett Viktor javára :P

Hát Ennyi. Szomorú de ezzel meg lehet etetni az embereket, birkákat. Megsérteni senkit nem akartam, pártját senkinek nem fogtam, stb... END. Köszönöm hogy végig olvastad, remélem tanulságos, hogy miért ne küldj ilyenre SMS-t! ÁTVERNEK!

Lehet kicsit néhol kusza lett este van már meg siettem is meg le is fárasztott ez a Megaátverés, meg kicsit féltem is... Neme ott van Jáksó vagy Balázs a szekrényben.

DemonDani

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.