2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Már megint hajnal van...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

... és én naplót írok. Mert a normálishoz képest elcsúszott időrendben élek. Illetve nem is, csak keveset...

[ ÚJ TESZT ]

... és én naplót írok.
Mert a normálishoz képest elcsúszott időrendben élek. Illetve nem is, csak keveset alszom. Hétvégére már teljesen kimerülök, 12 órákat alszok, hogy emiatt hétfőn kezdődjön az egész elölről. Ha nem kéne tanulni, nem lenne ez így rossz, de kialvatlan fejjel elég nehéz. Ha 36 órából állna egy nap, az talán elég lenne.

Érdekes gyerek ez a Gyula. Persze megértem, elvakult, voltam már én is hasonló állapotban. Sőt, majdnem hat évig ilyenben voltam. Kegyetlen időszak volt. A vége nagyon padlóra vágott, de aztán megváltozott értékrenddel álltam talpra. Szóval érdekes gyerek ez a Gyula. Nem tudom, mit bír Dórán, bár a szerelmi ügyekben sosem kell racionalitást keresni. Szerintem elég búvalbaszott egy csajszi, volt is már pár összeszólalkozásom vele. Mindenesetre én nem vágyódnék egy reménytelen eset után. Merthogy kegyetlenül az. Ugyanis Dóra is érdekes lány ám. 19 évesen el van jegyezve, a párom így, a párom úgy. Mindig is megmosolyogtam ezeket a kifejezéseket. 15-16 éves korban már úgy nyilatkozik a legtöbb csaj az aktuális pasijáról, hogy a párom... Mikor még azt sem tudják, hogy ők kik valójában.

A párom én vagyok. Vagy mégsem. Nem tudom. Hogyne, társas lény, meg minden. De én alapjában véve független típus vagyok. Azt szeretem csinálni, amit én akarok, akkor, amikor én akarom. Nem azt, amihez másnak lenne kedve, nekem meg nem. Nem vagyok túl kompromisszumkész ilyen téren, sőt, kifejezetten önző vagyok. De azért néha én is vágyom párra. A párom az, akivel jól érzem magam. Az, akivel több óra is csak néhány percnek tűnik. Van ilyen ember, több is: ők a barátaim.

Nincs párom. Páratlan lény vagyok a magam valójában, egyéniség. Aki még változik. Egy ideig. Az alapvető vonások már kialakultak. Mint a ház alapja. A vakolat még változhat, a falak nehezen mozgathatók. A falaknak van párjuk, a vakolatnak nincs. Sosem lesz tökéletes párom. Nem is kellene. Gyűlölném. Olyan lenne mint én. Márpedig belőlem csak egy van, ne is legyen több . És már megint hajnal van...

/a nevek kitaláltak, hogy a valódi személyek ne ismerhessenek magukra/

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.