2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LuguLake vezeték nélküli töltő

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vezeték nélkül a kényelem felé, avagy egy vezeték nélküli vezetéknélküli töltő természetesen Kínából.

[ ÚJ TESZT ]

Működés

Működése nagyon egyszerű. Gondolom, mint a többi vezeték nélküli töltőé. Rárakod a telefont, megnyomod az alsó ezüst színű power gombot és kész. Csippan egyet, majd elkezd villogni egy kis zöld led az alsó ledsor elején. Ez jelzi, hogy a telefon töltődik. Láthatod a készülékeden is.

telefon töltés 1

telefon töltés 2

Ha a powerbankot szeretnéd feltölteni, csak simán bedugod a konektorba az USB kábellel megtoldott dugaljt, és a ledsor elkezd villogni.

powerbank töltése

6 db led lámpa van. Balról jobbra:
Zöld, majd 4 kék, és végül egy piros. Értelemszerűen, ha világít az összes a zölddel bezárólag, akkor a powerbank aksija tele van, tiéd a világ. Minél kevesebb kék lámpa aktív, annál kisebb a töltöttsége a belső áramforrásnak. A piros, az már gáz, irány a 220!

Persze tudod kombinálni is a dolgot. Mondjuk le van minden merülve. Bedugod a töltő kábeljét a konnektorba, majd ráteszed a telefont.Egyszerre töltődik a telefonod is, és a powerbank is. Ilyenkor van aztán karácsonyfa. Villog minden.

karácsonyfa

Amint látszik a kinézetén, van rajta LuguLake felirat, ami megnyugtat. Egy eredeti LuguLake-em van. Ez most akkor jó? Majd kiderül. A felületéről valóban nem csúszik le a telefon. Ezt már demonstrálta pár YouTube-os videó is.

.

Lustábbaknak: 2:15-nél.

Itt egy kép is róla.

nem csúszik

Extrának lássuk, kikapcsolt állapotban tölti-e a telefont? Igen!

kikapcsolva

Remélem, szórakoztató és hasznos voltam, ígéretemhez híven legközelebb egy kevésbé drága, ámde praktikus töltőt veszek górcső alá, ha megérkezik kínai testvéreinktől...

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.