2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Logitech G533 headset bemutató

A Logitech új csúcs fejhallgatóját kaptam a kezeim közé. Nézzük, miért is kell ez nekünk...

[ ÚJ TESZT ]

Előizé, szó - hú de régen írtam már...

Sziasztok!

Majd 2 és fél év telt el, amióta nem jelentkeztem Logitech újdonságokkal. Ennek két oka van. Az egyik az, hogy kevesebb dolgom akadt mostanában a Logitech háza táján. A másik ok meg az, hogy ami dolgom akadt, azt is titoktartási szerződés gátolja, hogy megosszam bárkivel.

Ezt most nem kaptam meg tesztelésre a megjelenés előtt. Nem voltam tagja a fejlesztő csapatnak, én az egerekkel vagyok közelebbi kapcsolatban. Ezt a fejhallgatót én kértem, hogy legyen végre valami, amiről írhatok is.

Írtam egy emailt az összekötő embernek, és kértem egyet. A Logitech fejlesztői központja itt van tőlem 7 km-re Írországban. Gondoltam, bemegyek érte, ahogy máskor is.

Neeem, a headsetek nem rájuk tartoznak, továbbküldik a kérést.

Kisvártatva jött egy email Magyarországról, az ottani felelős kapcsolattól, akikkel egyébként szintén jó viszonyt ápolok, hogy akkor tessék, itt van. Mondom jó, de én meg 2000 km-rel arrébb. Nem gond, küldtek egyet Hollandiából, a központi raktárból. Köszi Péter a közbenjárást. :)

Így most egy G533-ast fogok összehasonlítani egy régebbi típussal, a G930-cal.

Nem nagyon lehet tesztről beszélni egy fejhallgató esetében, mert az eredmények szubjektívek. Ami nekem jobb hangzásra, az másnak lehet gagyi. Ami nekem nem tetszik, az esetleg másnak szép. Szóval azt próbálom jobban előtérbe helyezni, ami kézzel foghatóbb. Nem írom oda minden mondathoz, hogy "szerintem", de nyugodtan képzeljétek oda.

A következőkben az én véleményemet fogjátok olvasni, az én tapasztalataim alapján, az én látószögemből. Tehát szerintem...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Logitech G603 - Prototípus

    A Logitech új technológiával biztosította, hogy továbbra is az egyik leginnovatívabb gyártó maradhasson. De...

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.