2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Logitech G533 headset bemutató

A Logitech új csúcs fejhallgatóját kaptam a kezeim közé. Nézzük, miért is kell ez nekünk...

[ ÚJ TESZT ]

Műköggyé'

Amint bedugtam a vevő egységet a gépbe, rögtön frissítésbe kezdett a Logitech Gaming szoftver.
Már volt egy problémám a régi fejhallgatóval, ami előjött az újon is. A TeamSpeak 3 használatakor bizonyos idő után a mikrofon elnémult. Csak a TS3 újraindítása segített, de csak kis időre. Nem jöttem rá mitől van, újratelepítettem a gépet, és most jó.

Apropó újratelepítés. A fejhallgató vevőjét már nem kell kihúzni, amikor telepítjük a Logitech szoftvert. Ezt a kifejezetten lusták fogják értékelni. Szóval nálam egyértelműen plusz pont. :)

Újabb plusz pont, hogy amikor kimegyek a hatótávból (ami egyébként nagyjából ugyanannyi, mint a G930 esetében), és megszakad a kapcsolat, amikor visszaérek a vételi körzetbe, már nincs az a hatalmas reccsenés, mint a régi modellnél.

Hatalmas fekete pont számomra, hogy a Logitech még mindig nem tudta azt megoldani, hogy ha kikapcsolom a fejhallgatót, akkor már ne ez legyen az alapértelmezett lejátszó eszköz, mivel nincs jelen. Úgy értem, ha van egy hangszóró, amit használunk, akkor a fejhallgató bekapcsolása felülírhatná a beállításokat, és nem kellene manuálisan átkapcsolni, az nem lenne rossz. Vagy lehet, hogy van erre mód, csak én nem tudok róla. Ha valaki tud erre valamit, akkor ne tartsa magában. :)

Az akkuidő nagyon jónak mondható. Szerintem duplája a réginek, bár mondjuk ebben új akksi van. De érezhetően jobb.

Kényelmes nagyon. Papír szerint kicsit nehezebb, mint a G930, de nem lehet észrevenni.

Szól, mint a veszedelem. Meghallgattam pár YouTube-os teszt anyagot, néhol beleborzongott a hátam is.

Ami nagyon fontos: első használatkor érdemes bemenni a Gaming szoftverbe, és a beállításoknál lejjebb venni a mikrofon hangerejét. Alapból nagyon fent van, és bár halkan, de zúgó hangot ad ki, ami ha épp nem szól semmi, nagyon feltűnő.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Logitech G603 - Prototípus

    A Logitech új technológiával biztosította, hogy továbbra is az egyik leginnovatívabb gyártó maradhasson. De...

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.