2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Logitech G302 egér teszt

Egy kizárólag MOBA játékosoknak készített egér. De megfelel-e a követelményeknek és tényleg csak MOBA játékosoknak?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Az eddigi felhasználási szokásaim mellett elmondható, hogy átlag 2-2,5 évente cserélek egeret. Utóbbi években a "legkisebbtől" a "legnagyobbig" választottam egeret, aminek mind megvolt a maga előnye és hátránya. Ezúttal egy közepes súlyú és méretű egeret akartam háziasítani.

Vásárlás, és ami mögötte van

Novemberben került piacra a Logitech legújabb játékosoknak készült egere (mely a Prohardveren is megjelent), a G302 Daedalus Prime. A megjelenéshez meglehetősen erős marketinget csaptak. Ez a nyomulás nem véletlen, hisz a játékpiacon jelenleg az egyik legnagyobb táborral rendelkező játéktípus a MOBA, azon belül is a League of Legends (továbbiakban LoL). A cég ezen játékosokat megcélozva ki is talált egy igen csalogató terméket, mely nem csak hogy MOBA játékra, de LoL bajnokok segítségével lett tervezve az állításuk szerint.

Bár november végére globálisan elérhetővé vált a perifériás eszköz, ennek ellenére a viszonteladóknál még nem (vagy kevés sikerrel) volt megtalálható december közepéig. Így kevés lehetőség közül tudtam választani, ahonnan megbízhatóan vásárolhattam: Logitech, Amazon és Ebay. Utóbbit választottam, mely pár ezerrel olcsóbb volt a közvetlen rendeléshez képest.

Logitech hivatalos ára: 16 499 Ft
Ebay viszonteladó ára: 13 600 Ft
Az árak tartalmazzák a postaköltséget is.

A rendelés dec. 29-én történt, majd jan. 3-án postára került. A feladó által megadott nyomkövetés (tracking code) sem maradt el, így jan. 10-én ("munka szombat") csak reméltem, hogy a postásunk is dolgozik, nem csak én. A "reményhal" teljesítette is a kívánságom, és délben átadta a postás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.