2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lian Li PC-A05N bemutató

A neves gyártó hazánkban kapható legkisebb ATX méretű PC házának bemutatója! Igazi csemege:)

[ ÚJ TESZT ]

Kicsomagolás

A ház mindössze 4 kg ami már az első kézbevételnél 'sokkolja' az embert. Azért használtam ezt a szót, mert a korábbi házaimhoz képest (CM 692,CM 430, GB GZ-X3) feltűnően könnyebb ami vegyes érzéséket kelt az emberben, egyrészről pozitív, mert egyszerűen szállítható, másrészről megijed az ember, hogy lehet, hogy nyeklik-nyaklik majd a ház (szerencsére ez alaptalan).

A becsomagolt ház mérete is optimális, én gyalog kellett, hogy menjek érte, és a korábbi házaimból kiindulva előre féltem az egész városon át történő cipekedéstől, szerencsére ennél a háznál ez nem okoz problémát, mert akár egy kézzel is meg lehet fogni/tartani, így könnyű volt elővenni a bérletet, kulcscsomót :)

A doboz külsejéről nem szeretnék sokat beszélni, nekem tetszik, hogy ilyen egyszerű, amikor a 692-est kellett hazavinnem kicsit kényelmetlenül éreztem magam, mert annak az oldalán ezernyi kép sugallta a járókelőknek, hogy mi van nálam, és lerítt róla, hogy nem olcsó. Ennél a doboznál szerintem ez nem olyan feltűnő, tetszik :)

A csomagot kibontva látszik, hogy a doboz szállításbiztos, két oldalon hungarocell, középen leírás, valamint prospektus található.

A házhoz mellékelnek leírást, valamint egy dobozt amiben 4 kisebb csomag található, ebben vannak a csavarok:
-az alaplaphoz
-a HDD-hez gumirögzítők,gyorskötegelő,speaker,csavarozó [kép]
-az alaplap felfogatásához, valamint a HDD-k rögzítéséhez [kép]
-a winchesterhez

Külső:

Külsejében letisztult, az oldallapokon nincsenek ventilátor helyek, ilyet csak az előlap mögött, valamint a hátoldalon találunk, az előlap két oldalán végigfutó szellőzőrács gondoskodik a házban termelődött hő leadásáról. A fedlapon található 2 USB 2.0 aljzat, valamint szabvány I/O port, ezen kívül szép, szálcsiszolt felületek mindenhol, így lesz a ház igazán dizájnos, letisztult. A ház elején, alul, kis Lian Li logó díszeleg, feljebb 2 darab 5.25"-os, illetve egy 3.5"-os fedőlemez található.

A hátoldalon 7 darab bővítőmodul számára alakítottak ki helyet a tervezők, valamint található rajta egy 12cm 1500rpm-es légkeverő, illetve szellőzőnyílások.

A ház alja semmi érdekeset nem tartogat számunkra...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.