Hirdetés

2019. május 27., hétfő

Gyorskeresés

LG GD880 BALTASTYLE

Most megosztom, miért is érdemes AZONNAL lecsapni erre a gyöngyszemre.

[ ÚJ TESZT ]

OP.RENDSZER, ALAPFUNKCIÓK

A telefonban az LG saját készítésű zárt operációs rendszere van. Hála istennek azokból a jobb fajta, az S-CLASS. Paraméterezhetősége korlátolt. A háttérkép, widgetek, parancsikonok kirakása a kezdőlapra ami 3 oldalas illetve a menüben lévő ikonok sorrendjének változtatása. Ennyi. Nem túl sok. Ezt kell szeretni.
A telefonkönyv nem rossz. Elérése a főképernyőről is ellehet a gyorsikon segítségével. A belső kicsit zavarosan indul, ugyanis egyből kapunk egy virtuális gombsort illetve az első nevet. Ez elfedi az egész képernyőt, de ha rábökve a névre görgetünk, akkor a gombsor eltűnik. Néhol szaggat, de nem gáz. Minden extrát hozzálehet adni a nevekhez, és ha akarjuk szinkronizálhatjuk a Facebook fiókunkkal.

Az üzenetek is van ilyen jó. Elérése is gyors a kezdőképernyőn lévő gyorsikon segítségével. Egyből a bejövő üzenetekhez visz, de van egy nagy kék ikon ami "Új üzenet" révén nem gáz a kezelése. Íráskor kapunk yormál virtuális billentyűzetet illetve fektetett módban QWERTY kiosztású gombsort. A kapacitív érintőkijelző ilyenkor kicsit túl érzékeny de meglehet szokni. Kilépéskor a félbehagyott üzeneteket alapból piszkozatként elmenti.

Az alant található videó a Mobilaréna videótesztje található

LG GD880 MINI MOBILARÉNA TESZT

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.