Hirdetés

2019. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

LG GD880 BALTASTYLE

Most megosztom, miért is érdemes AZONNAL lecsapni erre a gyöngyszemre.

[ ÚJ TESZT ]

KAPCSOLAT, ÜZEMIDŐ, VÉLEMÉNY

Minden benne van amit manapság elvárnánk. EDGE, GPRS, 3G HSDPA, WIFI, Négynormás GSM, UMTS, Bluetooth 2.1 es,. Csatlakozó az MicroUsb. Gépre kötve tölti magát, és amint rákötjük a gépre előugrik egy ablak, mondván mit akarunk művelni.( Adattár, Zeneszinkronizálás, PcSuite, iSync) Szerintem minden egyértelmű. A szoftver az a IV-es verziószámú. Nincs vele bajom.
A telefonban 330mb áll a rendelkezésre, de 32 GB-ig lehet bővíteni, MicroSD kártyával, amelyet ha DivX-es videókkal tömünk tele, elég gyorsan megtelhet.A telefonban, megtalálható Facebook és Twitter kliens. Mindkettő natív, jól lehet használni őket. Habár a Youtube kliens számomra egy fájó hiányosság, mivel a böngészőben csak az m.youtube.com ot lehet elérni, amelyen videókat nézni nem a legjobb. Habár a böngészőnél tartunk, Flash-et is támogat. Néhol. Mert előfordult hogy azért mindent nem akar megmutatni. Sebaj. Használható. Gps szempontjából csak a Google Maps áll a rendelkezésre, amely 2.3.2-es verziószámú. Hála istennek figyelmeztet arra hogy a használata költségekkel jár. Így ha akarjuk használjuk ha nem, nem.

Nos az egyetlen komoly bajom a telefonnal az az üzemidő. Tudniillik, nekem egy 900mAh -es telepet adtak. Konkrétan folyamatos használat mellett (2 órányi zene, + másfél 1 óra WIFI ) mellett sikerült 1 nap alatt lemeríteni. És ez szerintem botrányos. Most tekintsünk el a leárazástól és nézzük az eredeti árat. Ha nekem 75 ért adnak egy telefont akkor nekem ne 900mAh-s telepet adjanak hanem legalább 1200-1300 mAh-st Nokia 5230 nál mért adnak 1320mAh-s aksit,? És az függetlenül 40. A Samsung Corbyhoz adnak 870 mAh-s aksit. OTt rendben van, mert nem durva a kijelző, nincs Wifi, csak az alapok. Itt meg...
Na mindegy.

A ludas akksi

Mindent egybevéve elégedett vagyok a MINI-vel. Ugyan nem Androidos, de sebaj. Használható. Szép képe van, minden szabványos, minőségérzet király. Csak az a fránya aksi. Nos az árát tekintve a telefon már nem kapható egyik szolgáltatónál sem. De pánikra semmi ok. Aukciós oldalakon, GSM üzletekben még fellehet lelni 60-70 ezer forintos áron. De ez sok. Ennyiért valószínű nem éri meg. Viszont előfizetéssel 18.000 ért elvihető 2 éves hűséggel, 1 évessel közel 26, de ha részletre akarjuk elvinni akkor mindössze 2000 forintot kell kicsengetni és 2000 forint a törlesztőrészlete. Ami több mint jó ajánlat, és ennyiért már megéri.
Én személy szerint megvagyok vele elégetve, szép, tud szinte mindent, és kitűnő minőségérzete van, bár az ilyen telefonoknak a mai világban tényleg semmi esélyük az életben maradásra.... Kár...

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.