2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Lenovo Watch 9 – hibrid legenda

A PC-s területen népszerű gyártó a viselhető eszközök egyre bővülő piacán is szerencsét próbál hibrid órájával.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A Kínai Népköztársaság fővárosa, Beijing (ennek Európában ismert névalakja a Peking, mely nevet egyébként francia hittérítők honosították meg 400 évvel ezelőtt) ad otthont a Lenovo Group Limited vállalatnak. Az 1984-ben alapított cég igazán ismerté az IBM PC részlegének megvásárlásával vált 2004 után, amivel a nyugati világ felé terjeszkedett és a világ harmadik legnagyobb PC gyártójává vált.

Érintőkijelzős okosórából hatalmas választék van, azonban klasszikus számlappal nagyon kevés olyan órát találunk, ami összekapcsolható okostelefonnal. A Lenovo, melynek neve a „Le” (a Legend) és a ,,Novo” (új) szavak összevonásából jött létre, ügyesen megtalálta ezt az apró piaci rést. Nagyon erős túlzás lenne azt állítani, hogy új legenda született a Watch 9 személyében, de mindenképpen megfontolandó ajánlat lehet, egy ilyen okos eszköz beszerzése.

Az óra egy kissé gyűrött papírdobozkában érkezett, melyet a gyártó logója és a típusjelzés díszít. A fedél leemelése után egy informatív, de kínai nyelvű papírnyomtatvány és maga a Watch 9 tárul a szemünk elé. Szerencsére innen az angol nyelvű használati utasítás is letölthető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Karóra upgrade

    Azaz hogyan készítsünk olcsó, „eldobható”, de valóban vízálló órát fillérekből, otthon?

  • Kospet Prime SE - a legkisebb óriás

    Az androidos okosórákat sok kritika éri az üzemidő miatt, de ebben egy sosem látott nagyságú akku került.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.