2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Lenovo Vibe Shot - csak szeretne fényképezőgép lenni

A Lenovo új mobilja komoly kamerás képességekkel rendelkezik, de képes a fényképezőgépekéhez hasonló képeket produkálni?

[ ÚJ TESZT ]

Akkumulátor, hívásminőség, verdikt

A 3000 mAh-s akkumulátor teljesítményével meg voltam elégedve. A GeekBench 3 tesztjén több mint 5 órán keresztül húzta, végig bekapcsolt kijelzővel. Zenehallgatással viszonylag gyorsan merül (Spotify appot használtam offline módban), azonban mobilnettel, háttérben frissülő több mail accounttal (Outlook), Twitterrel, Facebook Chat-tel, stb., tehát mondhatni belakottan, lezárt képernyővel nagyon jól bírja, ahogyan több sorozatepizód (SD felbontásban néztem őket) sem szívja le vészesen. 16-17 órákat simán kihoztam belőle átlagos használattal, a csúcs kereken másfél nap volt, és ekkor még jó 15-20% maradt benne, amikor feltettem tölteni. Ez egyébként valamivel több mint 2 órát vesz igénybe.

Nem sok hívást bonyolítottam a készülékkel, de milyen telefonteszt lenne, ha egy szót sem írnék erről a területről? A beszédhangszóró minősége megfelelő, elég hangos, szóval szerintem zajosabb környezetben is használható. Másik oldalról egyszer sem panaszkodtak, hogy rosszul hallanának, de ez azért elvárható egy felső-közép kategóriás okostelefontól. A rezgető motor viszont lehetne erősebb, volt hogy zsebben nem vettem észre, hogy keresnek.

Már korábban leírtam párszor, de most még egyszer megteszem így a végére: a rendszer sebessége kielégítő, bár voltak furcsább, gyengébb pillanatai. Ezt leszámítva nagyon egyben van, a dizájn remek, ahogyan az összeszerelés minősége és a csomagban megtalálható kiegészítők (itt most főként a hátlapra pattintható védőtokra és a fóliára gondolok). A kamera kicsit kiábrándító, nem mondanám igazán rossznak, de egy erre kihegyezett (vagy legalábbis annak szánt) készüléktől többet vártam. Az árkategóriájának megfelelő szintet bőven hozza, és sok modellnél jobban is teljesít.

Hogy megvedd-e a telefont? Ha elsőre beleszerettél a külsőbe, és főleg nappal fotóznál, esetleg selfie bolond vagy, és nem őrülsz meg ha olykor itt-ott gondolkodik kicsit, akkor jó vétel lehet, főleg most, hogy beállt az ára 120,000 forintra.

A készüléket köszönöm a Lenovoshop.hu-nak!

Azóta történt

  • Cubot X16 teszt

    Sorban álltam, amikor a jót olcsón osztották, bár sebesség- és hardverőrülteknek szólok előre, hogy nem nekik való.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.