2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

LEGO 9397 - egy újrakezdés története

Be is mutatkoznék: Feri vagyok, 28 éves és a gyerekkorom rég elteltével újrakezdő legós.

[ ÚJ TESZT ]

Összeszerelés, galéria

Nem estem neki egyből, mert nem lett volna rá időm. Így majd egy hetet pihent a szekrény mellett. Aztán a következő vasárnap eljött a nagy nap, összerakjuk!

Szerencsére páromat is érdekelte, így segített nekem. Kibontottuk a dobozt és a benne lévő csomagokat, amikben az elemek várták, hogy valaki alkosson belőlük. Készítettünk elő a különböző elemek számára tároló edényeket. Így szeparáltabban lehetett keresni.

Majd nekiálltunk ketten. Párom nézte a füzetet és mindig készítette elő a következő lépéshez szükséges darabokat, míg én összeszereltem azokat. De volt pár lépés amit ő csinált büszkén (például a motor, illetve az ülések és az összes matricázás).

Mit ne mondjak, nem kis fába vágtam a fejszém, cirka 6,5 (!) óra volt így összerakni. Viszont egy élmény volt végig, minden percét élveztem.

És a végeredményt elnézve abszolút megérte!

1308 darab Lego elem, a méretei pedig: kb 50 cm hosszú, 23 széles és 36 magas! Rendkívül impozáns darab. Ráadásul Power Functions-ös készlet, így van benne motor.

A kamion a következő funkciókkal bír: működő 4 hengeres motor, nyitható motorháztető és ajtók, motorral hajtott támasztó lábak és a rakodó daru (a forgózsámoly és karjain található linear actuatorok), manuálisan forgatható és nyitható a daru végén a fogó rész. Számomra fantasztikus szett, ami újra előhozta a bennem rejlő gyereket. Amikor hazamegyek mindig gyermeki boldogsággal nézek rá. Jelenleg 30-35.000 Ft-ért szerezhető be.

És azt hiszem ezzel összefoglaltam ennek a csodás játéknak a lényegét, aminek a neve: Lego! Mindegy hány éves az ember, önfeledten játszhat vele. Én mindenesetre elhatároztam hogy mostantól vásárolok még ebből a remek játékból.

Köszönöm hogy elolvastátok! Leg godt, játssz jól!

Képek az építésről és a kész műről (a minőségükért elnézést kérek, valami kosz kerülhetett a fényképező optikájába):

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.