2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

LEGO 9397 - egy újrakezdés története

Be is mutatkoznék: Feri vagyok, 28 éves és a gyerekkorom rég elteltével újrakezdő legós.

[ ÚJ TESZT ]

A választás

Na igen, de melyiket? Az egyértelmű volt számomra, hogy csak a Technic készletek közül választok. De még nem tudtam. hogy mekkora legyen, kicsi, nagy, közepes? Mivel érdemes újrakezdeni? Aztán sikerült döntenem: ha lúd, legyen kövér! Na jó, annyira azért ne, hogy ne tudjon repülni.

Választásom így a nagyobb szettek felé terelődött, de a csúcs készletekről lemondtam, mert annyira sok pénzt nem akartam kiadni egyből. De ami késik, arra várni kell, ahogy mondani szokták.

Eleinte a 8109-es autómentő kamionnal szemeztem, végignéztem az összerakási útmutatóját. Nagyon tetszett, így elkezdtem nézelődni, honnan vegyem. A gond ott kezdődött, hogy megláttam a 9397-es faszállító kamiont egy webshopban egész jó áron. Ez majd 200 darabbal nagyobb és komolyabbnak tűnik valamivel. Rögtön beleszerettem.

Viszont mire rendeltem volna elfogyott a jó áron kínáló boltban. Na sebaj, gondoltam már eldöntöttem hogy ez lesz, és egyszer élünk ennyit megérdemlek az egész éves munkámért – így fogtam és megrendeltem egy másik boltból.
Mellé még vettem egy Minotaurus társast is, hogy párommal karácsonykor legyen mivel játszani. Nagyon izgatottan vártam a csomag érkezését. Szerencsére hamar és épségben megérkezett. Otthon mint egy kisgyerek, olyan örömmel bontottam ki.

Csodálattal néztem a meglehetősen méretes dobozt. Igen, megvan újrakezdésem első Legója! És mekkora, te jó ég!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.