2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Lego 7784 + 76023, avagy mivel csapatja BATMAN

Az új év első legózásában kicsit bekukkantunk egy szuperhős garázsába, némi extrával fűszerezve természetesen.

[ ÚJ TESZT ]

Batmobil 2008, a volánnál Christian Bale

Lego 76023, The Tumbler

Gyártási év: 2014
Elemszám: 1869
Manual: 5 füzet, 159 lépés + névtábla összerakása
Méretek: 26 cm széles, 42,5 cm hosszú, 15 cm magas

szemléltetés gyanánt :D

A fenti adatokból látszik, hogy elég masszívra sikerült a gépjármű, részletességben is maximálisan kitettek magukért a tervezők, lényegében pontos mása lett az eredetinek. Játszhatóság szempontjából „kevésbé hasznos”, a tologatásban és brümmögésben lehet maximalizálni a dolgot :D. A különböző szögben álló rengeteg elem miatt is kés-villa-olló (gyerek kezébe nem való), max. szülői felügyelettel, de ugye nem is ez volt a cél a tervezésnél.

Extraként, ahogy az UCS-készletekre jellemző, névtáblát is kapunk, a fontosabb gyári adatokkal, amik nagy részét képes is volt hozni az eredeti jármű. További extraként megkapjuk a főhősök legóadaptációját is limitált kiadásban (csak ehhez a készlethez járnak). Név szerint egy Batman- és egy Joker-figurát, szerintem zseniálisak.

Érdekesség, hogy a filmben nem használtak semmilyen makettet a kaszkadőrmutatványokhoz, azokat mindig az adott jelenetre épített Tumblerrel forgatták le.

Az építés zökkenőmentesen zajlott 4 napon keresztül kb. 23 órában, lehet, volt 24 is, nem vagyok az a pörgős kockabűvölő :D , mutatom is a képeket:

A cockpit összerakása volt az élvezet nagyobbik része, mert a váz elkészítése után a kasztni nagy része már csak az egyik oldal tükrözése volt. Ettől függetlenül természetesen nem éreztem unalmasnak a dolgot. :D

Végül egyben volt a masina és a figurák is:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.