2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

LEGO 10258 - sülthal-tomjones-délutánitea-rosszkaja-marypoppins

Lego meló, next chapter, városnézős turista style-ban

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, készletinfo

No, ahogy a mellékelt ábra mutatja, kicsit tovább bírtam a 'kussolást' Lego ügyben, így mitulát báti lett belőle. Bár a történethez hozzátartozik, hogy a címben említett masina már előbb megvolt, de mivel a jelen pillanatban 'dobozos szobaként' üzemelő helységben kötött ki, így lényegében a feledés homályába került egy időre. Aztán az éppen aktuális pakolgatás közepette került elő ismét, legnagyobb örömömre :D

Mivel időközben sikerült a megfelelő üzemeltetési/építési engedélyt is beszerezni, így már semmi akadálya nem volt az összerakásnak.

Kezdjük is ezzel az engedéllyel. :D

A flagship bolti megjelenéskor a vásárlók kaptak ajándékba egy jogosítványt, ami felhatalmazza a tulajdonost a gépjármű összerakására, és rendeltetésszerű üzemeltetésére egyaránt. Ez 'limitált' dolog volt, későbbi online vásárláshoz nem járt, de természetesen megfelelő helyen nézelődve beszerezhető. Nekem egy angol ismerős segített.

Utána evidens volt, hogy a nagy tesó mellé a kis tesó is jó lenne, nehogy magányos legyen :D . Így sikeresen beszerzésre került a mini változat is, hogy teljes legyen az öröm.

LEGO 10258+40220 - LONDON BUS

Gyártási év: 2017
Elemszám: 1686
Manual: 1 füzet, 187 lépés 173 oldalon
Méretek: 34,5 cm hosszú, 10 cm széles, 19 cm magas
Figurák száma: 0 +1 renitens elem

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.