2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

LEGO 10258 - sülthal-tomjones-délutánitea-rosszkaja-marypoppins

Lego meló, next chapter, városnézős turista style-ban

[ ÚJ TESZT ]

Katarzis, next projekt

1-es és 2-es zacsik elfogytak, jöhetett az emelet, és a tető. Evidens módon ülésekből van pár :D. Azonban megfelelő párhuzamosítással elkerülhető, hogy unalomba fulladjon az összerakásuk. Az ablak elemek itt is közös zacsit kaptak a többiekkel, szerencsére ezek is megúszták karcolás mentesen a bulit.

El is készült a buszunk, kb. 4 óra 50 perc alatt (no rush again), az egybe csomagolt ablak elemeken felül még 1 'problémával' találkoztam az összeépítés során. Történetesen némelyik piros, és kb. az összes átlátszó elemre 'kiült' vmi fehér cucc. Emlékeim szerint nem tapogattam össze az ablakokat, lehet, hogy a szoba levegője a ludas, nemtom, majd elválik, hogy a tárolás közben is előjön e a jelenség.

Végül pár kép az elkészült gépjárműről, összerakva jól mutat, arányai is megfelelően, sztem egy jó készlet, gépjármű kedvelőknek/Londonhoz kötődőknek kifejezetten jó ajándék lehet adott esetben.

Kardinális kérdés, hová fért a masina, ha kipörgettem a pecót?

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, az Ikeánál se hülyék dolgoznak, pontvessző... :D

Ami pedig a next projektet illeti, karácsonykor sem maradunk pakolgatás nélkül :D, így alant publikálnék egy jelzés nélküli dobozt, mindenki jézuskáját szimbolizálandó. Így bármi lehet benne, bár a rutinosabbak úgy is levágják, hogy az Én dobozomba mit rak a Jézuska :D .

Mivel előreláthatólag majd csak a 2 ünnep között jelentkezem a következő agymenésemmel, így ezúton szeretnék mindenkinek legóban gazdag karácsonyt kívánni előre is. Hogy egy nyugodt, stresszmentes kockapakolgatással érjen véget az év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.